DNA keurt wijziging valutawet goed

3
euro

Het Surinaamse parlement heeft met 42 stemmen voor en nul tegen de wijziging van de valutawet goedgekeurd. Oppositie en coalitie konden zich na de doorgelopen procedure bij de behandeling van het ontwerpwet terugvinden in het uiteindelijk product. De wijzigingen op de Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 zijn tijdens de openbare vergadering op 30 maart goedgekeurd.

De kamerbrede goedkeuring vanuit het parlement geeft volgens president Chandrikapersad Santokhi aan dat er ondersteuning is naar de regering toe om die koers te gaan beheersen. “Zie het niet als een geïsoleerde wet. Deze wet behoort tot een pakket van maatregelen die wij inzetten om de koers te beheersen”. Het staatshoofd zegt dat drie van deze instrumenten reeds in werking zijn. De valutawet is de vierde. Vervolgens zullen er ook andere noodzakelijke maatregelen getroffen worden om de koers te beteugelen.

In zijn toespraak bracht het staatshoofd van Suriname zijn felicitaties over aan het parlement, de regering en de samenleving. Hij heeft verder alle actoren opgeroepen om gezamenlijk te werken aan het herstellen van situatie in het land.

3 REACTIES

 1. Wat een geweldige zet van ZE Santokhi. Deze leider is een denker, een schaker die zijn zetten weloverwogen maakt en niet als een domme ezel met grootspraak zijn doelen probeert te bereiken. Neen, als een intellectueel werkt deze leider naar herstel van Suriname toe. ZE Santokhi heeft in bijna 1 jaar regeren meer bereikt dan de fascist Bouterse in 10 jaren. Weer is het bewijs geleverd… laat Suriname door een Aziat leiden en alles komt goed. Mijn vertrouwen heeft deze man.
  gemodereerd

 2. Waarom wordt niet bij wet vastgesteld. dat je kan alleen met de Surinaamse munt, als wettig betaalmiddel gebruiken in Suriname . Nee mən gaat het niet doen er zijn zoveel spelers in de oppositie en coalitie die dik verdienen met speculeren!! Hoe je keert de andere valuta wet heb je meer erkenning van de Srd, hoewel de koers kan je niet bepalen door wetten
  gemodereerd

 3. De wereld komt nog om in de wetten.
  Als je alle wetten van alle landen optelt, zal dat wel een paar miljoen wetten zijn.
  Wanneer worden wetten gemaakt? Wanneer mensen geen verstand en geen discipline hebben het juiste te doen in het belang van het geheel.
  Hoe meer wetten een land heeft, des te meer …. er dus in dat land wonen?
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.