Zoekactie naar scholier die van Bosje brug sprong

13
Zoekactie familie naar scholier die van Bosje brug sprong
Maandag was de familie weer op de rivier om naar het lichaam van Joey te zoeken.

Een leerling van de LTS 4 te Geyersvlijt, die afgelopen woensdag na school niet meer naar huis is gekomen, is vanaf de Bosje brug in de Suriname rivier gesprongen. Het gaat om Juandro ‘Joey’ Zaandaam, wiens familie al dagen op de rivier is in de hoop het lichaam van de jongen te vinden.

Juandro (foto) werd woensdagochtend om 08.00u op school afgezet door zijn vader. Hij meldde zijn vader dat hij vroeg van school zou zijn en naar huis zou lopen. Hij is echter nooit thuis gekomen. Zijn schooltas en telefoon werden aan de Van ’t Hogerhuystraat ter hoogte van Suroto gevonden meldde de familie zelf op Facebook.

Volgens een kennis van de familie zou hij woensdag van de brug zijn gesprongen. Dit zou ook vastgelegd zijn op beeld.

Waarom de Surinaamse scholier deze stap heeft genomen is niet bekend. Het vermoeden bestaat dat hij gepest werd op school.

Praten over zelfmoord? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

13 REACTIES

 1. Straks gaan baby’s nog uit de armen van hun moeder in de rivier springen. Die Surinamerivier wordt steeds kwaadaardiger. Men moet een exorcist raadplegen om de duivel die onder de brug verblijft uit te bannen. Meneer Padre, werk aan de winkel voor jou.
  gemodereerd

 2. Heel triest. Nog heel leven vr zich.
  Elke dag dode door moord, aanrijding, zelfmoord.
  Of verkrachtingen, berovingen, nu kinderen op straat dumpen. Gaat niet goed in Su. Ellende op ellende.
  gemodereerd

 3. @ Rowdie

  Je kan Wendy gerust vragen omdat te doen, ik heb horen zeggen dat ze dat deed, toen de NDP nog aan macht was. Zij heeft al die foefoeroe beesten van de NDP beschermd, vandaar dat ze DDB niet kunnen arresteren. (lol)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Sari tori.
  Beter die naam veranderen van de brug. Heeft te veel lading. Geef het beter een neutrale naam.
  gemodereerd

 5. Is het bij de schoolleiding niet opgemerk of opgevallen dat deze jongeman gepest werd, trieste zaak, mag nooit meer gebeuren.
  gemodereerd

 6. Super triest zo jong en dan dit. Familie heel veel sterkte. In nl hoe meer kinderen gepest worden hoe brutaler ze worden, ik spreek uit ervaring, maar in suriname ligt het anders jammer genoeg.Sterkte familie.
  gemodereerd

 7. @ Wim

  Al zet men de reling onder spanning, iemand die zelfmoord wil plegen doet dat gewoon. Helaas springen verkeerde mensen af van de brug, ik had liever iemand anders zien springen. ”Iemand die het land naar de afgrond heeft geleidt”.

  sari tori

  Jack
  gemodereerd

 8. Voor een land die zoveel in gebed gaat, moet het anders gesteld zijn in het land. Het lijkt erop dat hoe meer men in gebed gaat, hoe erger het wordt met al die zelfmoord gevallen. 🧐🧐
  gemodereerd

 9. Il wil graag weten of deze jongen werkelijk van de brug is gesprongen en of zijn lijk terecht is
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.