Verdachte van doodsteken Armando Balkaran (26) vastgelegd op bewakingsbeelden

12
Verdachte van doodsteken Armando (26) vastgelegd op bewakingsbeelden
De verdachte van het fatale steekincident in Rijswijk, dat de 26-jarige Armando het leven kostte, is duidelijk te zien op bewakingsbeelden.

De man die verantwoordelijk zou zijn voor het willekeurig doodsteken van de 26-jarige Armando Balkaran op 18 februari jongstleden in Rijswijk, is vastgelegd op bewakingsbeelden. De dader kreeg de kans om zichzelf voor vanmiddag te melden bij een politiebureau. De beelden van de verdachte worden daarna vrijgegeven.

De jonge Hagenaar van Surinaamse afkomst werd op donderdag 18 februari rond 13.00 uur naast de sportvelden van Vredenburch, vlak voor het terrein van verzorgingshuis Westhoff, plotseling in zijn rug gestoken.

Omstanders troffen de man zwaargewond met een flink mes nog in zijn rug. Vier dagen na de steekpartij overleed Armando in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Dinsdag worden de beelden getoond in het opsporingsprogramma Team West, met de vraag wie deze man is en waar hij verblijft.

12 REACTIES

 1. Die NOSSO van deze boy moet iemand makkelijk kunnen herkennen…Ik mag hopen dat de familie hem eerder vindt dan de politie!
  gemodereerd

 2. Gelet op de gezichtskenmerken, lichaamskenmerken, houding, zwarte klederdracht, schoen/maat moeten familieleden, vrienden/vriendinnen, buren, kennissen, mensen waar hij zich bezig houdt wel kunnen herkennen.

  Beschermt u hem niet, maar brengt u hem naar de dicht bij zijnde politiebureau, waar hij zich bevindt op dit moment.
  gemodereerd

 3. Deze hond moet makkelijk op te sporen zijn. Smeerlap. Het leven ontnemen van een ander mens. Deze figuren mogen blij zijn dat ze in een rechtstaat welke Nederland is wonen en leven. Straks mag hij van mijn geld voor jaren kost en inwoning krijgen. En nog gratis medische kosten. Morgen is hij in de gevangenis nog ziek en misselijk. Mag de belastingbetaler voor opdraaien.
  gemodereerd

 4. Zulke gasten kost de belastingbetalers alleen maar geld, daarom ben ik een voorstaander om deze soort figuren, een koppie kleiner te maken.
  Maar >>>@ Mix Chick<<< vindt dat ik als beul moet gaan solliciteren, maar helaas dat soort beroep wordt niet meer uitgeoefend.

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 5. Hou een soort van jacht op dit wild en jullie hebben van mij een vrijbrief om deze terrorist op te blazen.
  gemodereerd

 6. Goedemorgen J.Zwartmans,
  Helaas woont u niet in het midden oosten, dan zou u wel hoofden kunnen hakken. Gelukkig hebben we in Su beschaafde rechters, ook al is Su niet perfect. Een fijne dag toegewenst 😎
  gemodereerd

 7. Ik hoop dat de politie hem eerst te pakken krijgt en niet, de familie van de slachtoffer.
  Anders a no sa swieti djing baja !!!!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Mix Chick
  31 maart 2021 At 08:56
  Goedemorgen J.Zwartmans,
  Helaas woont u niet in het midden oosten, dan zou u wel hoofden kunnen hakken. Gelukkig hebben we in Su beschaafde rechters, ook al is Su niet perfect. Een fijne dag toegewenst 😎
  gemodereerd

  Wat heeft Suriname hier mee te maken? Deze zwarte woont in Nederland waar deze zwarte op de vlucht is geslagen. Ja in het Midden Oosten had men met deze zwarte al lang.Zo zie je maar weer dat het leven van een niet zwarte voor die zwarte racisten van Sylvana Simons er niet aan toe doet. Want ik heb haar grote kwebbel niet gehoord.
  gemodereerd

 9. @ Mw: Mijnheer Mix Chick

  U behandeld mij met respect, en dat zal ik wederzijds tegenover U ook hetzelfde doen.
  Ik ben thuis goed opgevoed (Spartaanse opvoeding)daarom ben ik keihard, niemand komt bij mij en mijn familie iets uithalen wat niet door de beugel kan ! Ik probeer mensen te benaderen zoals ik zelfs benaderd wil worden(respect) Ik heb geen respect voor Criminelen, en dat zal ik altijd blijven bestrijden op welke manier dan ook!
  De meeste criminelen zij recidivisten, en dat kost de gemeenschap en de samenleving alleen maar geld en ellende. ”En daarom wil ik ze allemaal een koppie kleiner maken” maar dat is bij U in het verkeerde keelgat gevallen! Maar dat zal wel niet lukken om deze figuren te elimineren, maar als ik de kans krijgt zal ik ook niet schromen om dat te doen. IK heb verder geen haat gevoelens tegenover U, U hebt uw mening ik de mijne, en dat moeten gewoon respecteren als gegoede burgers op deze wereld.

  @ Paul Dat hebt je goed verwoord: Het strafbare feit is in NL gepleegd door een zot uit ja weet ik niet: hij is weleens waar zwart als ik, maar kan van elders afkomstig zijn.
  Any how, hij verpest weer de sfeer van de zwarten die wel op een gegoede manier probeert te leven op deze wereld.( Mix Chick )( U begrijpt wel wat ik met hem zou willen doen, juist E l i m i n e r e n !!!!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.