Criminelen stelen volle brandkast uit woning op spectaculaire wijze

12
Politiewagen KPS op plaats delict

Een ondernemer is vandaag in Paramaribo doelwit geworden van rovers. Drie criminelen maakten op spectaculaire wijze een brandkast inhoudende 20 duizend euro en USD 60 duizend buit. Ook namen zij sieraden met een waarde van USD 30 duizend en enkele flessen parfums weg.

De rovers die hun gezichten hadden bedekt met doeken en mondkapjes, gingen in het huis. Het is niet bekend of zij gewapend waren. Zij gingen via een openstaande schuifdeur van de benedenverdieping in de woning.

De criminelen maakten gebruik van de binnentrap om op de bovenverdieping te komen waar zij de dienstvrouw hebben overvallen. De dienstvrouw was samen met twee kinderen van drie en zeven jaar van de familie in de woning. De vrouw werd gekneveld. De rovers hebben de brandkast met kledingstukken en lakens vastgebonden en naar beneden gegooid.

De rovers laadde de brandkast in een gereedstaande wagen en vertrokken. De slachtoffers raakten niet gewond. De Surinaamse politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. De gespecialiseerde eenheden werken aan de opsporing en aanhouding van de verdachten.

12 REACTIES

 1. Inside job! Hoe wisten ze dat er een brandkast in dat huis was? Hoe wisten ze ook waar die brandkast stond?
  gemodereerd

 2. het was zeker geen brandkast maar eerder zo’n stalen geldkistje zeker , wel een domme ondernemer , een brandkast moet je toch verankeren in gewapend beton ook al hebt je een houten vloer is dit zeker te doen , want zo’n brandkast moet niet te beuren zijn , ook al zweten ze bloed en tranen de brandkast moet op zijn plaats blijven.
  gemodereerd

 3. Heb er geen medelijden mee.
  Zeker eentje die nodig vond zoveel geld thuis te bewaren buiten het zicht van de autoriteiten.
  gemodereerd

 4. Die lijden niet aan armoede. Kon het geld en de sieraden niet in een bankkluis. Was dan een heel stuk beter beveiligd. Als je zoveel geld hebt dan neem ik aan dat je dat wel kan betalen…
  gemodereerd

 5. Helemaal eens met jou “WAT”.
  De ondernemer heeft daar niet goed over nagedacht!
  gemodereerd

 6. Zoveel geld in huis iemand heeft de boeven getipt denk ik. Hij had mij kunnen lenen of jaren zelf van genieten. Jammer hier in nederland in huis zoveel geld buren melden tippen bij politie en familie, ook zomaar wordt je beticht van fraude. Surinamers in su moeten geld beter op de bank zetten maar daar gaan ze ook vragen stelllen. Hier geven buren en familie tip en politie loert ook . Ik heb het zelf meegemaakt politie wil dan alles hebben en genieten van mij zuur gespaarde geld boeven ook bij de politie in nl kleur maakt niet uit hun loeren je geld en waar je het laat. Allemaal even erg.
  gemodereerd

 7. Myn gevoel zegt dat die dienstvrouw een grote rol hierin speeld.is over duidlyk mang!!
  gemodereerd

 8. 1van de rovers woont op zorg&hoop somaria straat hij heeft een zwarte Gs vitz gekocht is ook een oud bekende van de politie
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.