61-jarige voetganger geschept tijdens inhaalmanoeuvre

7
Verkeersdode aan de Welgedacht C-weg

De voetganger die maandagavond doodgereden is aan de Welgedacht C-weg in Suriname, is de 61-jarige Roel Khoeddie. Het slachtoffer werd aangereden door een auto die bestuurd werd door de 22-jarige S.B. De automobilist verklaarde dat een achterrijder op dat moment bezig was met een inhaalmanoeuvre.

Het voertuig reed over voormelde weg, komende vanuit de Indira Ghandiweg en gaande in de richting van de Magentakanaalweg. Ter hoogte van pandnummer 136 zag hij de voetganger vanuit zijn rijrichting bekeken langs de weg staan. Op dat moment werd S.B. door zijn achterrijder ingehaald en gelijk hierna stak de voetganger de weg over van links naar rechts.

Hierdoor kon de bestuurder S.B. de aanrijding niet meer voorkomen met voor Roël het noodlottige gevolg. Het slachtoffer was vrijwel op slag dood.

Het voertuig werd ter hoogte van de Parweshweg aangetroffen. Het betreft een grijze Toyota Verossa. De auto vertoonde aanzienlijke schade aan de rechter voorzijde en de voorruit (foto). Het voertuig werd gesleept naar de berging van een sleepbedrijf.

Het rijbewijs van de autobestuurder is hangende het onderzoek ingevorderd. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Roel voor obductie in beslaggenomen, terwijl S.B. na verhoor is heengezonden.

Het dossier ter zake wordt voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Parket.

7 REACTIES

 1. Echt dan moet ik naar suriname??no mang betre mi tang foe mi rustig dja alla mang sap race.als je dagelijks leest over de aanrijdingen in suriname, vraag ik me af als suriname nog veilig is voor de voetganger? Ook het verkeer is diaspora meneer de president.
  gemodereerd

 2. Wat voor stront auto moet een jonge van 22 jaar rijden ,kijk hoe groot de auto is .

  Gecondoleerd familie en vrienden .
  gemodereerd

 3. Suriname heeft dit jaar meer verkeer doden ,dan corona doden .

  Het gaat totaal niet goed in Suriname wat de verkeer betreft

  Jongeren met auto hebben te veel vrijheid ,om achter een stuur van een auto te zitten ,en soms zonder rijbewijs .
  gemodereerd

 4. Ik zei het al. Verkiezingen winnen met verkoop aan de duivel , dan krijg je dit. Te veel ellende in 10 maanden tijd. Echt wrede doden of steekpartijen of berovingen. Het gaat fout
  gemodereerd

 5. Dit fenomeen speelt zich al meer dan 10 jaar af. Niets nieuws onder de zon. Toen Bouta aan de macht was, trad hij meer op de voorgrond dan al deze doden in het verkeer. Stelen roven en elkaar vermoorden was er toen ookal. Alleen was de media meer op Bouta en zijn boevenbende gericht. Nu de seniele Bouta niet meer aan de macht is, worden deze toestanden weer zichtbaar.

  Sari Tori
  gemodereerd

 6. @ Oom Bert

  Bespeur ik nou Jaloezie, of zit je gewoon dom te lullen als altijd, de grote van de auto doet er niet terzake in deze. Want als hij niet ging inhalen zou er niks aan de hand zijn geweest! En wat bedoel je met vrijheid om achter het stuur te zitten ? Met of zonder rijbewijs ??? In het bezit van een geldige rijbewijs is nog geen garantie dat je goed kan rijden! ”Kort samen gevat slap gelul van je”
  >>>@Wendy<<<
  Tijdens het periode van Bouta zat je al slap te lullen, en nu helemaal vind ik. Erger nog, toen was de criminaliteit ook al hoog maar het werd gewoon verdoezeld. Jij en de andere domme aanhangers van Bouta zoals Rob Gay Damsco, en nog een paar van die losers kunnen het niet verkroppen, dat jullie de verkiezing hebben verloren. Maar er is wel degelijk een oplossing voor jullie allen, ''Het Bosje Brug''

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Delano weet niet welk land je woont maar vorige week heeft een racemonster een woning binnen gereden in Ned gelukkig niemand raaakte gewond Dus doe nou niet alsof in het land waar je nu woont geen aanrijdingen zijn
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.