12-jarig meisje vrijdag niet naar huis gekomen na school

12
12-jarig meisje niet naar huis gekomen na school
De 12-jarige Iva Ajeki

De familie van dit 12-jarig meisje, genaamd Iva Ajeki, is momenteel radeloos. Iva is afgelopen vrijdag 26 maart niet naar huis gekomen na school. Ze zou vrijdag rond 14.00u thuis moeten zijn zegt haar moeder zaterdagavond tegen de redactie van Waterkant.Net.

De leerlinge van de R.E.C Dothschool in Suriname is echter tot het moment van schrijven niet naar huis gekomen. Er is geen spoor van haar te bekennen en inmiddels is aangifte gedaan bij de politie bevestigd haar moeder.

Ze roept iedereen op om te helpen haar dochter snel te vinden:

Mensen help aub onze dochter moet terug! Wij zijn allemaal radeloosūüė≠. Aub delen delen delen! Iva kom terug naar huis!” schreef ze zojuist op Facebook.

12 REACTIES

 1. God zeg de ene na de andere verdwijning, alsof er aliens mensen aan het ontvoeren zijn?
  gemodereerd

 2. Ik hoop niet dat ze haar voor een rituele moord gaan gebruiken. Want ik zie een toename in voodoo rituelen onder Ha√Įtianen en Ghanezen in dit land. Ik hoop dat dit meisje veilig is en ook veilig thuis keert. Wat een ellende in het land.
  gemodereerd

 3. Wat is er aan de hand met onze jeugdigen? Het is te gek voor woorden. Uitzichtloze troep hier. Hopende op een snelle terugkeer. Jammer dat onze tuchthuis er niet meer is. Kinderen weten niet wat voor ellende ze de ouders bezorgen.
  gemodereerd

 4. Het begint op een spelletje te lijken. Elke keer andere vermist
  Vaak horen ee niet eens of ze terecht zijn.
  gemodereerd

 5. Zeker )(misschien )door een pedo ontvoerd, als dat zo is deze gelijk ophangen als hij gepakt wordt.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Opvallend dat er vaker tieners meisjes vermist raken, bijna nooit tiener jongens.
  Beste JZwartmans, u heeft het zo vaak over extreme straffen, u zou een baan als beul moeten nemen. Om met uw woorden af te sluiten, sari tori.
  gemodereerd

 7. Tijd om groot alarm te slaan .
  Mensen worden ontvoerd voor seks, rituele offer moorden, organen, santans aanbidders bloeddrinkers enz.
  Lichaamdelen worden weggewerkt en je vind ze niet terug.
  De politie ziet niks en weet niks, opsporing is klote ,niemand die iets ziet of opmerkt vreselijk.
  De wereld waarin we leven is ziek.
  Hoop dit dit meisje weet te ontsnappen aan haar belagers..
  .
  gemodereerd

 8. @ Als jullie de juiste toedracht niet kennen, dan is beter dat jullie geen mening geven en vooral niet, van een kind van 12 jaar betreft. Ook volwassen zijn vaak niet bewust wat er soms gaande is, en gaat met iedereen mee ! Misschien heeft de ouders (verzorgers) het niet zo breed thuis, en zo¬īn kind wordt vaak prooi van Pedofielen en
  op latere leeftijd ( Loverboys.) Ongeacht of je het breed of smal hebt, niemand wil zijn/ haar kind(er)(en) kwijt raken. Ik Jacko heb ook kleinkinderen van die leeftijd, ik moet er niet aan denken dat één van hen door een pedo of homo meegenomen wordt. Anders gaat Jacko zijn levenslang op de belasting betalers teren, en vrijwillig zitten in het zwaarbewaakte bajes van NL(Vucht.)Dan word ik maatje van Redouan Taghi, ook gezellig !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 9. @ Mix Chick

  Ik lach me rot, ik zou dat willen: maar helaas dat het niet meer wordt gevraagd. Maar, ik zou all√©√©n mensen die het te bont hebben gemaakt, willen executeren en met veel plezier ook! ”Nota bene nog vrijwillig ook”

  bun (nanga )sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. Dit “lijkt”, op een spelletje!
  M.a.w. het is geen spelletje.
  Dader/daders, spelen: “kat en muis”
  spelletje met de politie.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.