Truck rijdt tegen EBS transformator mast en veroorzaakt ravage

7
Truck rijdt tegen EBS transformator mast en veroorzaakt ravage

Deze truck veroorzaakte vanmiddag een enorme ravage aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg (verlengde Nieuw Weergevondenweg) in Suriname. Het voertuig reed een transformatormast van het Surinaamse energiebedrijf EBS kapot.

De truck reed over bovengenoemde weg, gaande in de richting van de Magentakanaalweg. Ter hoogte van de Dhaansingweg zou er een probleem zijn ontstaan aan het onderstel, waardoor de vrachtwagen van de weg raakte.

Daarbij werd een EBS transformator mast geraakt die in stukken werd gereden. Medewerkers van de EBS werden ingeschakeld om assistentie te verlenen. Pas nadat alles veilig was kon de truck weggesleept worden.

7 REACTIES

 1. Is niet waar. De elektriciteitspaal was aan vervanging toe zoals alles in dit land aan vervanging toe is.
  gemodereerd

 2. Zeker de macht over het stuur verloren tijdens het bellen, of met iets anders bezig !!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. EBS moet nu voor ondergrondse elektrische leidingen zorgen dan rijdt niemand méér de masten aan.
  gemodereerd

 4. De stroomgeleidingsnasten moeten op een solide stalen sokkel worden geplaatst, waardoor de schade zo min mogelijk is bij een aanrijding. De schade aan voertuig en bestuurders zal ons leren gematigd het gaspedaal in te drukken. Met de watertombolla ben ik bang voor electrocutie.
  gemodereerd

 5. Anoniem heb ik al 8 maanden geleden al aangegeven.kabels onder de grond zo als holland water leiding wel en belangrijke kabels niet hoe dom kan je zijn.
  gemodereerd

 6. Laten wij de zaken nuchter bekijken de houtenpalen zijn de autobestuurders een doorn in het oog. Deze palen zijn aan vervanging toe. De palen zijn al eeuwen verrot.
  Ook staan de palen niet op een goede plek, zijn te kort en een wirwar van bedrading die aan de huizen zijn bevestigd. Wij leven in een andere weer die om modernisering vraagt en heel veel geld gaat kosten.
  Het is een feit dat de Staatskas is leeggeroofd dus het zal de komende eeuwen ook niet lukken om de situatie te verbeteren. Het wordt dan weer tijd voor de kokolampoe.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.