Man (25) aangehouden voor meenemen minderjarige vriendin van school

11
politie-suriname-nieuw

Een 16-jarig meisje dat op 23 maart van school in Paramaribo was meegenomen door haar 25-jarige vriend, is terecht. De jongeman bracht haar naar Nickerie. De politie wist aan de hand van uitgewerkte informatie het meisje en de jongeman aan te treffen op een adres.

De jongeman is na afstemming met het Openbaar Ministerie in Suriname in verzekering gesteld voor schaking. Hij werd donderdag vanuit Nickerie overgebracht naar Paramaribo en ondergebracht in een cellenhuis.

Het meisje ging uit huis met de bedoeling naar school te gaan. Zij ontmoette de jongeman bij de school en ging met hem mee. Een klasgenoot zag dat en meldde de moeder van het meisje.

De moeder belde vervolgens met haar dochter, maar kon haar niet bereiken. De minderjarige had haar telefoon namelijk uitgeschakeld. Uiteindelijk deed de moeder aangifte van vermissing bij de Surinaamse politie. 

11 REACTIES

 1. Die klasgenoot verdient een tjek van 300 Srd want geloof mij ze heeft erger voorkomen.
  gemodereerd

 2. Weer zo’n pedofiel die jonge meisjes aan het misbruiken is. Gelukkig heeft haar klasgenoot dit gezien En is zij nog in leven. Deze hoopje stronk van een pedofiel voor 30 jaar opsluiten.
  gemodereerd

 3. Deze komt nooit meer op ht rechte pad ze gaat zulke avonturen blijven opzoeken n willen beleven. Ze hft de jeuk te pakken.
  gemodereerd

 4. Meisje houdt je bezig met school tijdens schooluren en ga niet zo maar uitstapjes maken.Berouw komt altijd te laat!!!
  gemodereerd

 5. Schaking, m.a.w. ontvoering.
  Hopelijk, wordt dit strafrechtelijk, als familiair in vrede opgelost.
  Ik wens, beide partijen veel wijsheid en vrede.
  gemodereerd

 6. Dat was in vroegere tijden bij bepaalde bevolkingsgroepen de manier om een huwelijk af te dwingen. Meisje ontvoeren, ontmaagden, desgewenst nog zwanger maken en aan de familie toestemming vragen om te trouwen. Vaak was dit plan reeds lang door het meisje uitgedacht, Ja, ik ben ook jong geweest. Ik heb er niet aan meegedaan omdat ik om de 5 minuten op een ander meisje verliefd werd en om met vele vrouwen te trouwen was verboden in Suriname. De denkfout die men maakt is de gedachtengang van een 16 jarig meisje onderschatten, Meisjes van die leeftijd hebben reeds hun hele toekomst al gepland en zijn veel volwassener dan men denkt en in ieder geval veel volwassener dan jongens van die leeftijd. De familie, achteraf met het mes op de keel geconfronteerd, kan niets anders doen dan toestemming in een huwelijk te verlenen. Ja, die goede oude tijd.
  Ik weet niet of in dit geval een dwanghuwelijk in het spel is (dat zal het onderzoek uitwijzen)maar het lijkt er veel op. Hopelijk leven ze verder lang en gelukkig.
  gemodereerd

 7. Heel wat wijken hier in Suriname zijn bolwerk van savage s. Criminelen en alles moet met geweld worden opgelost. Respect is verdwenen. Het kijken naar iemand kan al verstrekkende gevolgen hebben. Het stikt van vuurwapens in het land.
  Het is jammer Het verlies van een leven. Fundamenteel is er vaak iets mis. Dit is de tendens anno 2021 hier.
  gemodereerd

 8. Man (25) aangehouden voor meenemen minderjarige vriendin van school.

  Het meisje ging uit huis met de bedoeling naar school te gaan.
  Zij ontmoette de jongeman bij de school en ging met hem mee.

  Een klasgenoot zag dat en meldde de moeder van het meisje direct.
  Heel goed en verstandig gehandeld door haar (klasgenoot).
  Deze was alert en onmiddellijk alarm geslagen.

  Gelukkig dat de SMERIGE DADER op tijd kon worden achterhaald.
  gemodereerd

 9. In NL ben je niet meer strafbaar als je met een meisje van 16 in bed duikt. Mits zij het te kennen geeft, dat ze niet van gediend is ! In Su zal het wel ook zo zijn, je bent jong en je wilt wat.

  sari tori
  jako
  gemodereerd

 10. Een 16 jarige heeft denk ik genoeg verstand in haar kop, om te weten waar ze mee bezig is.. Ze is zelf heel bewust met haar oudere vriend meegegaan. Ook zij verdient straf, al is het om alleen maar een beetje gezond verstand in te stampen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.