Grote opkomst bij vaccinatiedag in Regionaal Ziekenhuis Wanica

2

Vandaag organiseert het Nationaal Coördinatie Team Covid-19 vaccinatie in samenwerking met het bedrijfsleven, een nationaal team van verpleegkundigen, medici en vrijwilligers van verschillende instellingen een grote vaccinatiedag in het Regionaal Ziekenhuis Wanica. Reeds voor 07.00 uur was er al sprake van een grote opkomst. Vaccineren is van 08:00 uur tot 16:00 uur.

Het ministerie van Volksgezondheid wil met deze grote vaccinatie-evenementen het vaccineren toegankelijker maken voor de verschillende doelgroepen. De groepen die nu gevaccineerd worden zijn: 

• Alle 60-plussers 
• Alle 40- tot 60-jarigen met onderliggende aandoeningen zoals nierziekten, diabetes mellitus (suikerziekte), overgewicht, sikkelcelziekte en hoge bloeddruk. 
• Alle dialyse patiënten 
• Personen woonachtig in de bejaardentehuizen 
• Alle zorgmedewerkers

Mensen die behoren tot een van deze groepen, worden opgeroepen zich online te registreren via laatjevaccineren.sr of te bellen met 178. Er zullen pendelbussen beschikbaar zijn die vanaf 07:30 uur vertrekken vanuit de parkeerplaats Lelydorp en parkeerplaats Kuldipsing Highway.

UPDATE: Lege wachtkamer bij Streekziekenhuis Wanica. Alle personen zijn nu gevaccineerd. Dus wie nu nog gevaccineerd wil worden kan nu tot 16.00 uur terecht (let wel: 60 plussers en 40 plussers die onderliggende aandoeningen hebben)

2 REACTIES

 1. Proefkonijnen zat. Ik zie hoe ht in 2023 is.
  Voor hoe lang is je vaccine geldig?? Of is het effectief??Griepprik is jaarlijks.
  Met de prik heb je nog zelfde regels.
  Waarom moet ik het halen??
  gemodereerd

 2. Wendy: Je bent en blijft een hele achterlijke Griet. Je vraagt je af of het vaccine effectief is? Het vaccin is voor meer dan 80 %effectief. Voor hoelang is je vaccinatie geldig? Nee, dat kan men nog niet met zekerheid aangeven!

  Waarom moet je het gaan halen vraag je je af?

  Wacht maar tot dat je besmet raakt met Covid-19
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.