3 nieuwe besmettingen; COVID-brigade Zuid-West operationeel

0
COVID
Foto (c) Korps Politie Suriname

In Suriname zijn vrijdag 3 nieuwe COVID-19 besmettingen geregistreerd na in totaal 116 keer testen. Dat blijkt vrijdagavond 26 maart uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Verder zijn er vrijdag 2 personen genezen verklaard. In ziekenhuizen zijn 10 patiënten opgenomen en op de ICU worden 2 patiënten behandeld. 18 personen die besmet zijn, zijn in isolatie.

Vrijdag werd ook bekend dat er in het kader van de controle op het naleven van de COVID-19 maatregelen in Paramaribo Zuid-West door de Gewestelijke Politie Commandant, hoofdinspecteur H. Jacott, sleutels van het dienstvoertuig van de genoemde brigade zijn overhandigd aan de brigadecommandant.

De overhandiging vond plaats in het bijzijn van de Districtscommissaris Fulgence Javinde. Hoofdinspecteur Jacott heeft van de Districtscommissaris een Laptop overhandigd gekregen ten behoeve van de administratieve werkzaamheden van de brigade.

Deze COVID-brigade is gehuisvest in het politiebureau Latour. De COVID-brigades bestaan uit de ambtenaren van politie, penitentiaire ambtenaren, ambtenaren van het Nationaal Leger en ambtenaren van de Bestuursdienst.

De cijfers van vrijdag:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.