dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Man dood na schietincident Peperboomstraat in wijk Texas

VIDEO: Man dood na schietincident Peperboomstraat in wijk Texas

-

Does Travel - naar Suriname

De 29-jarige Valentino Cederburg is vandaag om het leven gekomen, nadat hij schotverwondingen opliep in de borstreek bij een schietincident aan de Peperboomstraat in Suriname. Ook zijn broer werd daarbij neergeschoten, in de wijk die bekend staat als ‘Texas’.

De achtergrond van het schietincident is vermoedelijk een oude vete tussen twee families. Vanmiddag reed een persoon van de ene familie in een auto langs het huis van de andere familie. Daarbij werd er vanuit de auto een schot gelost. Toen de auto terugkeerde zou er weer geschoten zijn bij de woning.

In het voertuig zaten er vermoedelijk drie mannen. Op een gegeven moment stapte ene K. uit het voertuig met een mes en een vuistvuurwapen in zijn hand. Toen de gebroeders Cederburg verhaal wilden halen werden zij beiden door K. beschoten. Desondanks lukte het een van hen het gevecht aan te gaan met K., waarbij deze te voet op de vlucht sloeg.

Een andere man hakte in op de auto en een broer nam vervolgens plaats achter het stuur van de auto en zette de achtervolging in. Het voertuig kwam echter vast te zitten op de berm langs de weg (foto). Vervolgens werd K. te voet achternagezeten door de broer, die hem enkele steekverwondingen toe bracht.

De drie personen die gewond raakten zijn per eigen gelegenheid overgebracht naar de Spoedeisende Hulp. Kort na aankomst kwam Valentino te overlijden. De andere broer is niet aanspreekbaar. De vermoedelijke verdachte K. liep een steekverwonding op in zijn linkerhand en op het rechterschouderblad.

De zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie. Een weggebruiker filmde een deel van het schietincident:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
 1. Suriname quo vadis?
  Dus men woont in Texas en gedraagt zich als in de wild wild west.
  En waar is de Sheriff?


  gemodereerd
 2. Ai boi, dat is hoe vatbaar je bent voor de duivel, kijk wat er van terecht komt, alleen maar leed, jullie hadden het ook kunnen bij leggen ,maar nee oe wang sor hebie mang, je moet eens leren om met agressie om te gaan, sari tori yongoe??


  gemodereerd
 3. zie hoe mooie suriname op de achtergrond is zie de voorgrond verschrikkelijk


  gemodereerd
 4. “Surinamers zijn een vredelievend volk” moest sinds jaar en dag bijgesteld worden. Geen verdraagzaamheid meer, alla sma e pley pompuman nanga pompu uma. Baka a feti row krosi mus weri. Soso lasi!!!


  gemodereerd
 5. VIDEO: Man dood na schietincident Peperboomstraat in wijk Texas te Paramaribo in Suriname.

  Dus het heeft niet plaatsgevonden in TEXAS van de VSA.
  Maar in een Asociale wijk van Paramaribo met de dood tot gevolg.

  Het Teloorgang van de nieuwe generatie in Suriname.


  gemodereerd
 6. Ze maken elkaar af in ons land. Normaal praten en onenigheid oplossen kunnen zij niet. Agressie is de hoofd nood. Daar zijn sommigen erg goed in.

  Sari Tori


  gemodereerd
 7. Texas is maar een bijnaam. Het is de wijk Oldenburg in het ressort Munder en grens aan de Nieuwe Charlesburgweg.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES