Oom opgesloten voor mishandeling van nichtje om SRD 100

10
Gevangenis
Voorbeeldfoto

De politie van het bureau Latour heeft op woensdagavond 17 maart de 29-jarige verdachte S.M. op zijn woonadres aangehouden. De wetsdienaren kregen van het Command Center de melding van een mishandeling op een adres in het politie ressort. Daar aangekomen trof de politie zowel de verdachte S.M. als zijn 19-jarig nichtje C.M. met letsels aan meldt het Korps Politie Suriname.

Onderzoek wees uit dat C.M. een SRD 100 kwijt was, die zij in haar klerenkast had bewaard. Aangezien zij had opgemerkt dat haar oom S.M. uit haar slaapkamer kwam, rees bij haar het vermoeden dat hij het geld had weggenomen. C.M. sprak haar oom daarover aan, waardoor er een heftige woordenwisseling ontstond tussen C.M. en S.M.

De oom was zo verhit, nam een muziek box die in zijn nabije omgeving was en bracht zijn nichtje daarmee slagen toe in het gezicht. Hierdoor ontstond er een worsteling tussen oom en nichtje. De oom beet op een gegeven moment in de rug van C.M. Bij die gelegenheid lukte het haar om uit die worsteling te geraken en pakte het nichtje een scherp voorwerp, waarmee ze in het gezicht van haar oom zwaaide.

S.M. werd geraakt aan zijn neus en hield enkele schrammen daarvan over. De jonge vrouw die ernstig met de muziek box door haar oom werd mishandeld, heeft vermoedelijk een kaakfractuur opgelopen en is verwezen naar de KNO-arts. Beiden werden voor medische behandeling eerst afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waarna zij werden overgebracht naar het politiebureau.

De verdachte S.M. geeft wel toe dat hij zijn nichtje C.M. te lijf is gegaan, maar ontkent het geld te hebben weggenomen. Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de oom in verzekering gesteld, terwijl het scherp voorwerp en de muziek box in beslag zijn genomen meldt de politie.

10 REACTIES

 1. Geen dialoog mogelijk, gelijk naar iets grijpend dat is de huidige trend in Su. Het lontje wordt met de dag, steeds korter en korter !!Monie no habi brada nanga sisa, dja tapu na gron tapu ! Hij is tevens een lafbek, wie gaat nou een dame slaan ??????

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. 100 srd, omgerekend €5. 99% van de inwoners van latour zijn losers en dieven, dus oom is daar zeker een van!
  gemodereerd

 3. Surinamers in Suriname zijn zeeeer agressief geworden en kunnen niet veel hebben, wordt het een handgemeen of steekpartijen. Goh,waar gaat ons land naar toe.
  gemodereerd

 4. @ boesskowtoe & @ Jozef

  Met alle respect voor jullie mening, voor velen in Su is 100 Srd 1 dag werken hoor !
  Dus weet wat jullie schrijven, erger nog sommigen hebben geen werk.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Jacko , je kunt ook zeggen , ze willen niet werken , ze kregen altijd pakketten , en ze kregen een extra pakket voor een stem, jij weet wel voor welke partij deze stem heen ging , en daarom is nog steeds de gedachte bij die mensen ( en dat zijn er veel , heel veel ) liever krijgen , en liever lui dan moe.
  gemodereerd

 6. @ WAT

  Dat is bekend dat sommige broeders liever lui dan moe zijn, maar ze willen alles in het leven bereiken zonder 1 vin te roeren. (”Heel zielig is” )Als plassen en poepen uit besteed kan worden, doen ze dat !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Jacko 100srd per dag dat is €6 hor.
  Daar gaat tog niemand voor werken.
  Dat is €140 per maand.
  Dat verdient een een vakken vullen per dag.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.