Vrouw door ex-man gewurgd na woordenwisseling

9
mishandeling

De 29-jarige S.R. is in de nacht van vrijdag 19 maart op zaterdag 20 maart op verdenking van bedreiging en mishandeling van zijn ex-vrouw, door de politie van het bureau Nieuw Nickerie aangehouden.

Het slachtoffer M.S. (21) deed op dinsdag 16 maart aangifte van bedreiging en mishandeling tegen de verdachte S.R. bij de politie. Naar zeggen van de aangeefster heeft zij een meisje met S.R., maar dat zij de relatie al enige tijd heeft stopgezet.

De verdachte die zich met haar besluit niet kan verenigen, achtervolgde haar op 16 maart vanaf haar werkplek tot haar woonadres, waar zij een woordenwisseling kregen.

Daarbij bracht S.R. haar een slag toe in het gelaat en bedreigde haar met de dood. De situatie liep uit de hand, waarbij de vrouw door haar ex-man werd gewurgd. Een omstander kwam op het hulpgeroep van het slachtoffer af en wist haar te bevrijden uit de benarde situatie.

De ex-man werd opgespoord en op zijn woonadres te Nieuw Nickerie aangehouden door de plaatselijke politie. Bij de voorgeleiding heeft de verdachte toegegeven dat hij naar de woning van zijn ex-vrouw was getogen om over hun relatie te praten. Toen zijn ex-partner aangaf dat ze de relatie niet wilde hervatten, heeft S.R. haar mishandeld en gewurgd.

Na afstemming met een lid van het Surinaamse Openbaar Ministerie is S. in verzekering gesteld.

9 REACTIES

 1. Dit fenomeen moet door keiharde gevangenis straffen worden gestopt ander houdt het nooit op
  gemodereerd

 2. Vele mannen draaien momenteel in Suriname door. Wat gebeurd met ze. Ik ben bang geworden van Surinaamse mannen in Suriname.
  gemodereerd

 3. Deze gast is een groot gevaar voor elke vrouw. Hij verdient levenslang. Laat hij wegrotten in de cel.
  gemodereerd

 4. Wanneer je levensgezel niet verder met je wilt, dan is het zaak om dat te accepteren en verder te gaan. We hebben elkaar nodig in het leven en de weigerende partij bepaalt.
  Dwingi dwingi no e tjari kaw go na pin.
  Nu ga je knopen lopen draaien in de bak klaploper satcje bent.
  gemodereerd

 5. Ook weer zo,n ”Lul” een vrouw is niet jou bezit, en ook niet andersom. Koopt een paar meter touw en bied je verontschuldiging, en daarna je zelf ophangen !!!

  sari tori

  Jacko.
  gemodereerd

 6. En het gaat maar door en men staat erbij en kijkt ernaar, slaapt de minister van Juspol??
  gemodereerd

 7. Volgens het woordenboek betekent ‘wurgen’ het doden van een dier of mens door zijn keel dicht te knijpen waardoor het geen lucht meer krijgt. Het woord ‘gewurgd’ wekte bij mij dus de indruk dat hij haar vermoord heeft, wat gelukkig niet het geval is.
  gemodereerd

 8. Vrouwen spelen met mannen. Eerst doen ze hard to get. Nadat ze dan de man gestrikt hebben, beëindigen ze de relatie wanneer een rijkere kandidaat op de proppen komt. Moet zo’n gedrag van vrouwen beloond worden? Ze maken misbruik van het feit dat mannen van poesjes houden. Laatst zag ik hier bij de ingang geplakt een foto van een poesje dat vermist was. Blijkbaar is het ding weer terecht, want ik zag haar vandaag nog nieuwsgierig gluren. Was zo’n wit poesje.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.