Man dreigt vrouw en kinderen in brand te steken na ruzie over eten

8
Politiewagen KPS op plaats delict

Een man in Suriname zou eerder deze week in het politieressort Uitvlugt gedreigd hebben om zijn vrouw en twee kinderen in hun woning in brand te steken. Hij zou overgaan tot de daad na een ruzie met zijn vrouw over eten.

De man en zijn vrouw hebben een relatie van twaalf jaar en hebben twee kinderen. De man zorgde voor eten in huis en maakte steeds de opmerking dat dankzij hem zijn vrouw en kinderen thuis eten hebben. De vrouw vond de herhaaldelijke uitspraken niet leuk en besloot niet te eten.

De man vond het niet leuk dat zijn vrouw haar zo opstelde en er ontstond een woordenwisseling. Daarbij heeft de man volgens de vrouw gedreigd haar en de kinderen in de woning in brand te steken. Daarnaast zou hij zijn vrouw hebben mishandeld. De vrouw deed bij de politie aangifte van bedreiging en mishandeling tegen haar man, waarna hij werd aangehouden.

Bij verhoor ontkende de man de bedreiging. Hij verklaarde dat hij onder invloed van alcohol verkeerde en zich niet meer kan herinneren als hij zo een uitspraak heeft gedaan. Over de mishandeling zei hij dat zijn vrouw hem eerst heeft gestoten en hij haar daarna heeft geduwd.

De vrouw heeft de aangifte ingetrokken, waarna haar man na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is heengezonden.

8 REACTIES

 1. Wat een idioot om zijn vrouw en kinderen te verwijten dat hij degene is die voor eten op tafel zorgt voor het gezin. Wie zou volgens hem daarvoor moeten zorgen, Stichting 1 voor 12 of VP Bravo?
  gemodereerd

 2. Ooowh, dus, het is de schuld van de alcohol?
  Jeetje man, zweer de alcohol af.
  Het zal u en uw gezin ten goede komen. Het is maar een idee en het is geheel gratis.
  Petje af voor de vrouw, die geen alcohol had gedronken bij deze kwestie.
  gemodereerd

 3. Deze “man” is zo vol van zichzelf…Echt een loser die iets zoekt om over te l*llen.

  Wel!

  Dankzij zijn vrouw heeft hij een gezin en kan hij na het werk zo aanschuiven om zijn bek vol te proppen.
  En dan het vreemd vinden dat zijn vrouw dergelijk neerwaartse van haar man niet pikt?!

  En dat hij achteraf jankend alcohol de schuld geeft, bewijst alleen maar mijn gelijk. Hij kan zich niet meer herinneren wat hij zei, maar wel dat zijn vrouw als eerste ‘duwde’, noh?!

  Loser!
  gemodereerd

 4. Morgen vermoord hij ze en einde verhaal. Waarom trek je de zaak in? Ga werken en verdien je eigen geld.
  gemodereerd

 5. Je bent een man en je hebt kinderen bij die vrouw verwekt ( neem ik aan ) wie moet volgens jou voor de kinderen zorgen ? (Zie de reactie van @ Henkes,)hoop niet dat je kinderen je gedrag copieéért. Als die vrouw mijn zus is, gingen wij jij en ik samen borrelen, en daarna lust je geen drank meer! Het is nogal logisch, want je kan het niet meer zien: want dan heb ik je de téring geslagen totdat je blind van wordt. ”Waardeloze vent die je bent”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 6. Raar verhaal de vrouw doet eerst aangifte en later heeft ze de aangifte ingetrokken , nou wat is waar van dit verhaal???
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.