Man aangehouden voor opmerkingen over dame schrijven op Facebook

5
mobiele-telefoon-cel

Een dame in Suriname heeft bij de politie in Paramaribo aangifte van smaad en laster gedaan tegen een man omdat hij opmerkingen over haar heeft geschreven op Facebook.

De man vond de foto van de dame op haar Facebookprofiel leuk. Hij kopieerde de foto en plaatste die op zijn profiel, waarbij hij schreef verliefd op haar te zijn. Hij wilde met haar trouwen en ook zes kinderen verwekken.

De dame kwam tot de ontdekking dat de man haar foto op zijn profiel had geplaatst. Zij vond echter de opmerkingen die hij had geschreven dat hij met haar wilde trouwen niet leuk. Daarom stapte zij naar de politie.

Zij deed aangifte van smaad en laster waarna de man woensdag werd aangehouden. Hij gaf toe de handelingen te hebben gepleegd. Hij verklaarde dat God hem heeft gestuurd om dat te doen. De politie heeft hem na verhoor heengezonden.
 

5 REACTIES

 1. moet je zelf al je prive rommel maar niet op smoelboek gooien
  en nu zeuren dat iemand er wat mee doet, je geeft zelf die info en foto’s weg
  smaad laster?? op welke manier dan?
  hij zegt “wilde trouwen”
  dus een mening hebben enzo is al opeens strafbaar?
  ……en we zakken steeds verder het rioolputje in….
  gemodereerd

 2. Beste mensen, het moet niet gekker worden. Mensen die de naam van God gebruiken voor hun eigen best wil. Ik ben benieuwd wanneer zijn god tegen hem gaat zeggen om heel Par’bo moet gaan bezemen!!

  Ai boy, die man verdient een schop onder zijn kont!!!!!
  gemodereerd

 3. Sommige mensen delen hun hele leven op Facebook. Je komt alles over ze te weten, zonder dat je ze een keer hebt ontmoet. Wel nu, als die detail informatie ‘op straat’ ligt, moet je nou niet zeuren dat iemand jouw foto of wat dan ook op zijn/haar profiel plaatst. Je hebt het al gedeeld met de wereld. Zolang iemand geen dreigementen naar je toe slingert, en alleen complimenten maakt (bv. trouwplannen, kinderen verwekken, etc.), is dat geen strafbare feit. Sommige mensen zoeken aandacht en als ze die krijgen, is het ook weer niet goed.

  Oplossing: verwijder je account en doe iets nuttigers met je leven. Zo simpel is dat.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.