Dienstwapen politie-inspecteur gestolen uit auto

19
vuistvuurwapen

Het dienstwapen van een inspecteur van politie in Suriname is woensdag vermoedelijk uit zijn auto gestolen.

Volgens zijn verklaring zou hij rond tien uur met zijn auto naar het Oud Surpost gebouw zijn geweest om voor stroom en water te betalen. Hij zou zijn tas met wapen en andere spullen op de achterzitting hebben geplaatst.

Bij terugkomst was de tas van de inspecteur op de voorzitting, maar hij schonk geen aandacht aan. Daarna ging hij naar een restaurant aan de Indira Gandhiweg om eten te kopen. Pas daarna ontdekte hij dat zijn dienstwapen niet in zijn tas was. Ook de patronenhouder met patronen is gestolen.

De inspecteur heeft bij de politie aangifte van de diefstal van het wapen gedaan. De zaak is in onderzoek.

19 REACTIES

 1. Deze inspecteur is de derde cijfer van zijn iq ook kwijt. Terug naar hulp agent 4de rang.
  gemodereerd

 2. Iedereen mag z’n recht zoeken daarvoor zijn we een rechtstaat ongeacht het besluit van de rechter
  gemodereerd

 3. 1. Hij heeft zijn dienstwagen onbeheerd in de auto achtergelaten.
  2. Hij heeft, toen hij uitstapte, zijn auto, met daarin zijn dienstwapen, niet afgesloten.(het slot was niet geforceerd en de ruiten niet ingeslagen).
  3. Er ging bij hem, als politieagent, geen belletje rinkelen toen hij bij terugkeer in zijn auto merkte dat de tas met belangrijke spullen erin, van de achterbank naar de voorbank was verplaatst.
  Met deze drie omissies heeft hij duidelijk aangegeven dat hij ongeschikt is om het beroep van politieagent uit te oefenen.
  gemodereerd

 4. Als je het dienstwapen niet in staat bent te beheren, lever het in bij de wapenboer. Dan neem je geen risico’s.
  gemodereerd

 5. Je bent Inspecteur van Politie je beroep is om de Burgers te beschermen tegen dieven Rovers en bij calamiteiten je bent gemachtigd een wapen te dragen ten allertijden neem ik aan, Waarom laat je dan het levensgevaarlijke wapen met patroonhouder onbeheerd in je auto in een tas achter jou nonchalante hersenloze Idioot hoe heb je Überhaupt politie Inspecteur kunnen met jou nul comma nul plichtsbesef dienders als jou moeten ze op staande voet ontslaan door jou onverantwoordelijke gedrag kunnen er Personen gedood of overvallen worden omdat het jou geen enkele Mallemoer kan schelen wat het wapen betreft ik hoop dat deze Persoon nooit meer een wapen mag dragen of in zijn geval in zijn bezit meer mag hebben
  gemodereerd

 6. Zijn verhaal rammelt van alle kanten. Hij heeft zijn dienstwapen verkocht aan een goudzoeker voor een paar grammetje goud.
  ps Waarom altijd bij de politie dienstwapen gestolen!!!
  gemodereerd

 7. Als er geen sporen van inbraak zijn, klinkt het niet erg geloofwaardig..
  En wetende dat er veel in auto en huis wordt ingebroken en dan toch een tas zichtbaar in de auto achterlaten is vragen om problemen. Als je mij vraagt heeft hij het wapen gewoon voor een appel en een ei verkocht!
  gemodereerd

 8. Is hij nou dom of dom?
  Hoe kan je nou spullen zichtbaar in de auto laten?
  Ontslaan die gast en de kosten van het wapen laten vergoeden.
  gemodereerd

 9. Hoe dom kun je zijn om een tas met spullen in het zicht te plaatsen. Het is vragen om problemen. Hij had beter moeten weten zou je denken als politie inspecteur.
  gemodereerd

 10. Wat een lul van een inspecteur, zij moeten hem een paar maanden schorsen wegens nalatigheid. ”Het kan ook zijn dat hij met de dader(s)een deal heeft gesloten” ze zijn zo corrupt als de pest is Surimaribo.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 11. Deze inspecteur spoort niet. Je zet een tas met dienstjaren in het zicht acher op de bank in de auto. Het is toch het uitlokken van dieven. Ze jatten hier alles dat los en vast zit.
  Als diender moet jij beter weten. Nu een wapen in omloop. Hoop niet dat jij het slachtoffer wordt van een beroving met je eigen wapen.
  Onbegrijpelijk hoe laks en onverantwoord zijn handelen met een vuurwapen is.
  Auto kennelijk niet afgesloten, lummel!
  gemodereerd

 12. Alweer een dienstwapen uit de auto gestolen.
  Wat een sukkel zeg?
  Beste meneer, u kunt een baan zoeken bij de afdeling “gevonden en gestolen dienstwapen” !!!
  gemodereerd

 13. Nadat hij ontslagen is bij.de politie, kan hij gaan solliciteren bij Bronbere of Akanswari, daar hoeft hij niet bang te zijn dat er ingebroken en de vracht gestolen zal.worden, als hij zou vergeten de auto af te sluiten.
  gemodereerd

 14. ik denk dat 1 of meer collegas meer weten van deze verdwijning van het dienstwapen met toebehoren en men heeft hem de tip gegeven dat de job is geklaard door de tas van de achterbank nar de voorstoel te verplaatsen. Een echte dief laat ze min mogelijk sporen achter. Deze inspecteur had een lesje uit eigen college nodig. Hoogstwaarschijnlijk is hij niet zuiver op de graat en werd hij in de gaten gehouden. Binnenkort blijkt de gestolen waar veilig in een politiekluisje te zitten.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.