Latour heeft nu Covid Brigade

6
Latour Covid Brigade
De Covid Brigade van Latour kreeg een Isuzu pick-up.

Ressort Latour beschikt vanaf vandaag over een Covid Brigade. De launch vond vanmorgen plaats op het politiebureau aan de Tamanoeastraat. Covid-19 overtredingen in Suriname kunnen burgers melden via het nummer 105.

Bij de launch waren onder andere aanwezig districtscommissaris van Paramaribo-Zuidwest met zijn staf en de politie regio commandant van Paramaribo en zijn manschappen.

De Covid Brigade kreeg gelijk het materiaal om haar werkzaamheden naar behoren te kunnen doen. Onder andere kreeg zij een Isuzu pick-up, een laptop en enkele kantoor- en meubelspullen overhandigd.

De Covid Brigade is gevestigd in het gebouw van het politiebureau Latour, maar zal naast ressort Latour ook de aangrenzende en overige ressorten van Paramaribo-Zuidwest aandoen.

6 REACTIES

 1. Het is te hopen dat in deze broeinest van rovers en criminelen iets verbetert. Er is daar ook (sinds jaar en dag) een politiebureau, maar dat maakt geen indruk.
  gemodereerd

 2. eindelijk. ik hoop alleen dat Covid Brigade wel op de meldingen afgaat en ze serieus neemt. want ook al belt men ze komen toch nooit.
  gemodereerd

 3. Waarom hebben ze geen gummiknuppels om overtreders, zoals in andere landen, in elkaar te slaan. Wie niet horen wilt moet maar voelen.
  gemodereerd

 4. Wie zegt dat Latour onveiliger is dan de rest van het land heeft het niet met ons land.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.