Vrouw pleegt vernieling uit ontevredenheid over steun ex-vriend

12
Jongeman (29) schiet per ongeluk op jongen van 7 in Suriname

Een vrouw was dinsdag in Paramaribo niet tevreden met SRD 500 die haar ex-vriend haar afstond voor de verzorging van hun driejarig kind. Zij ging thuis bij hem en vernielde een televisie en een koelkast.

De man zei tegen de vrouw dat hij dit keer wegens financiële nood niet meer geld had om af te geven. De vrouw werd echter boos en ging over tot de daad.

Wetsdienaren in Suriname hadden haar aangehouden nadat de ex-vriend aangifte had gedaan. De vrouw werd na verhoor heengezonden.
 

12 REACTIES

 1. Wat die vrouw deed is zeker niet goed te praten , maar ze had hem een hengst voor de kop moeten geven hij moet wel met meer over de brug komen , wat is 500 Srd voor het levensonderhoud van de vrouw en hun 3 jarig kind .
  gemodereerd

 2. Ook al heengezonden, daarom zijn er daar een heleboel criminelen. Want als iederéén heengezonden wordt, dan is het niet zo moeilijk om weer in de fout te gaan!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. 8k ben zelf ook vrouw, maar vindt deze madam heel brutaal. Je kan niet gaan naar jevex zijn huis en spullen gaan vernielen. Surinaamse vrouwen kunnen er ook wat van. Go wroko, nak ju skieng. Sdong waktie man monie. In Suriname is men vreselijk gemakzucht hebzucht etc. Ik kan sommigen in Suriname niet meer uitstaan, om hun hebzuchtige blikken.
  gemodereerd

 4. Ze moet genoegen nemen met wat de man haar geeft. Het lijkt wel of ze van de pot gerukt is.
  Wat voor werk doet hij, hoeveel strijkt een gemiddelde man per maand op.
  Wees blij dat het een man is die wel zijn verantwoordelijk kent en neemt, trots de crisis in het land.
  Nu pleeg je vernielingen omdat je nu slechts 500 srd krijgt.
  Sorry hoor, maar je bent een dom wicht, je benadeelt je eigen kind door zaken te vernielen. Hij gaat de kosten inhouden totdat de gemaakte schulden zijn vereffend.
  Had hij je zijn woning uitgepraat zat hij kennelijk nu achter slot en grendel.
  Laat je handen ook wapperen.
  Wees blij dat hij voor z,n kroost zorgt, dat hij krap zit met zijn financiën rechtvaardigde je handelen niet.
  gemodereerd

 5. Hij moet voor het kind zorgen niet voor haar. Ze moet gaan werken. Weet je hoeveel mensen gezocht worden om huis schoon te maken???
  Waarom moet ze nog gaan kletsen bij die man thuis?? Daarom gaan de mannen over tot daden. Niet goed te spreken maar deze vrouwen zoeken het.
  gemodereerd

 6. Heden ten dage zijn ook vrouwen in Suriname gewelddadig…
  Ze was er zelf bij bij het verwekken van het kind met die man waarvan ze wist wat het voor type was. As they say,… birds of a feather, flock together.
  gemodereerd

 7. Heengezonden, en hoe dan verder? Hoe staat het met de vernietigde spullen? Daarom blijft SU een bananenrepubliek. Onrecht zegeviert.
  gemodereerd

 8. @wat

  waarom zou de man moeten betalen voor die domme koe?
  die domme koe was zo dom zwanger te worden
  wat veel doen om maar geld van een man te kunnen krijgen.
  het kind is de enige verantwoordelijkheid van de man, niet de domme koe die hij zwanger heeft gemaakt.
  zou eerst maar eens gaan testen of het je kind wel is.
  daarover liegen is ook al redelijk normaal geworden.
  gemodereerd

 9. Als je geen kind kan verzorgen, houd je T*LLIE in je broek. Als je geen kind kan verzorgen, houd je P**NNIE gesloten. Ik weet dat het zeer moeilijk is om jullie oer instinct onder controle te houden…..Daar is een oplossing voor: Anti conceptie… Voila! Simpel zat! Nu kun je er op los boeken en bespaar je jezelf het over en weer bedelen en vechten om geld…. Jullie fokken die kinderen op. Walgelijk gedrag van beide partijen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.