Twee personen gered na omslaan boot op Surinamerivier

5
Boot op rivier in Suriname
Foto ter illustratie - boot op de Suriname rivier.

Op de Surinamerivier is maandag een duwboot nabij De Molen gezonken, nadat deze kapseisde. Twee mannen die in de boot zaten sprongen het water in. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een duwboot die een ponton duwde.

De melding kwam iets voor 20.00u binnen bij de Surinaamse politie. De te water geraakte mannen konden gered worden door de maritieme politie, die hen heeft afgezet bij de Platte brug.

Het is nog niet bekend hoe de boot is omgeslagen. De politie is op dit moment nog ter plaatse bezig met het onderzoek.

5 REACTIES

 1. Zwemvest aan ieder het advies, water is gevaarlijk vooral als het om diepe water gaat?
  Aan ieder het advies, en niet nonchalant denken dat het jouw niet kan overkomen, zo bespaart je een leed ok, volgen dus??
  gemodereerd

 2. ”Gelukkig maar” het is toch niet B&B dat ze gered hebben ?????? Dat zou ik jammer vinden ! Of was het @ Damsco of een andere debiel van NDP, er zij zoveel van die achterlijke !!!!!
  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Deze mensen leren het niet. Tranga jesie. Denken dat het ze niet KAN gebeuren. Fedie ligt op de loer.
  gemodereerd

 4. Twee personen gered na omslaan duwboot. Willen we in Suriname bij elk wissewasje helden van hulpverleners maken? De twee mannen sprongen uit de omslaande boot, ik neem dus aan dat ze naar de kant zijn gezwommen, daarna zijn ze uit het water gevist door de maritieme politie, die waarschijnlijk just direct ter plaatse was. Als die twee kerels niet konden zwemmen, waren ze, toen de politie eindelijk kwam aanschijten, al lang verdronken.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.