Seniore burger vast na vernielen auto buurtbewoonster

5
gevangenis suriname

De politie van het bureau Centrum heeft op dinsdag 16 maart de verdachte F.S. op zijn woonadres opgespoord en aangehouden. Deze seniore burger wordt ervan verdacht vernielingen te hebben aangericht aan het voertuig van een buurtbewoonster, meldt het Korps Politie Suriname.

De buurtbewoonster H. deed op zondag 14 maart aangifte op het politiebureau Centrum tegen F.S. De aangeefster hield de politie voor dat het om een 3 jaar durende slepende ruzie gaat tussen haar en de verdachte.

F.S. vermoedde dat de vrouw twee jongens had aangezet om zijn bouwstenen weg te nemen. De verdachte deed hierover ook zijn beklag bij een overbuurman. Volgens de vrouw was F.S. op 14 maart vermoedelijk razend toen hij een steen pakte en haar voertuig vernielde.

De oudere man gaf toe het strafbaar feit te hebben gepleegd. Hij is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie op verdenking van vernieling in verzekering gesteld meldt de politie.

5 REACTIES

 1. Wat een domme agressieve actie van deze buurman.
  Onderzoeken en normaal uitpraten hoort er niet meer bij. Deze gast gaat meteen over om materiële schade aan te richten. Nu zit hij in de bak.
  gemodereerd

 2. Mogen vrouwen in Suriname ongestraft strafbare feiten plegen en mannen niet?
  1. Zes drugsverdachten worden aangehouden, de vier mannen onder hen worden opgesloten, de twee vrouwen worden heengezonden.
  2. Buurman vernield auto van buurvrouw, hij wordt opgepakt en opgesloten. Vrouw vernield televisie en koelkast van ex-vriend. Zij wordt opgepakt, maar meteen weer vrijgelaten.
  In America kennen ze white privilege, in Suriname hebben we blijkbaar bobi privilege.
  gemodereerd

 3. Wordt hij op basis hiervan in verzekering gesteld? terwijl ik ergens anders lees dat een vrouw iemands huis binnen gaat en vernielingen aanricht,en na arrestatie wordt heen gezonden? Andere grotere boeven worden niet opgesloten .maar de seniore burger die gepest wordt wel?
  gemodereerd

 4. En vrouwen blijven ook onschuldig hea….die man heeft tenminste moeite gmkt neem ik aan…en dwz dat dexe vrouw geen baan heeft en op haar ex geld zitten wachten…
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.