Politie lost waarschuwingsschoten bij wilde achtervolging verkeerscrimineel

7
politie-eenheden-zwaar-in-actie

De politie heeft een 21-jarige autobestuurder maandagavond na een wilde achtervolging aangehouden in Paramaribo. Hij bestuurde zonder rijbewijs een niet verzekerde auto en negeerde het bevel van de wetsdienaren in Suriname om te stoppen aan de schietbaanweg.

De jongeman is dinsdag na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor het negeren van een ambtelijk bevel, vernieling en poging tot doodslag. De politie zette na het doorrijden meteen een achtervolging in en heeft in totaal vijf waarschuwingsschoten gelost.

De wetsdienaren hebben de wagen waarin de jongeman samen met een mede-inzittende zat, klemgereden op de hoek van de Kadjoe- en Lamestraat. De jongemannen stapten echter uit en renden verder. De politie wist hen toch aan te houden.

Tijdens het vluchten in de auto heeft de jongeman twee voertuigen aangereden. Hij vluchtte weg bij het zien van de politie omdat hij geen rijbewijs heeft en de auto is ook niet verzekerd. De politie heeft het voertuig in beslag genomen. De mede-inzittende is heengezonden.
 

7 REACTIES

 1. Mede inzittende is heen gezonden: hopelijk na een gedegen onderzoek, misschien is hij ook medeplichtig in deze, joy riding!(Auto Diefstal ????)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. jammer de politie kan nog steeds niet gericht schieten , van waarschuwingsschoten liggen deze nietsnutters niet wakker , de nieuwelichting agenten moeten beter getraind worden , en daadkrachtig raak schieten op al dat gespuis , Dazlinger zou zeggen beter en nekschot.
  gemodereerd

 3. Knap werk van de KPS Waren ze niet aangehouden dan had deze hufter zonder rijbewijs en niet verzekerd een frontale botsing kunnen veroorzaken
  gemodereerd

 4. De politie begint te frustreren. Lijkt een wild west in Su. Gelukkig heeft die jongen geen mensen doodgereden.
  Die rovers pakken jullie niet.
  gemodereerd

 5. Het zijn dit soort figuren die burgers doodrijden en doorrijden. Dat er niet gericht geschoten is om dit gespuis meteen op te ruimen, is een gemiste kans.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.