Zwaar verouderd SRS krijgt nieuwe stijl

11
Zwaar verouderd SRS krijgt nieuwe stijl
SRS nieuwe stijl

De Stichting Radio-omroep Suriname (SRS) heeft afgelopen vrijdag haar nieuwe huisstijl gelanceerd. Daarbij werden een nieuw logo, website en social media kanalen gepresenteerd. De nieuwe stijl houdt verder ook in nieuwe programma’s en aanpassing van bestaande programma’s.

Als onderdeel van deze re-branding heeft zelfs het gebouw een opknapbeurt gekregen. Het pand is nu geschilderd in een frisgroene kleur, die eveneens in het logo terug te vinden is en staat voor groei.

SRS-directeur Earnie Eenig zei tijdens zijn toespraak dat het vorige logo en de huisstijl zwaar verouderd waren en dus niet bij de huidige tijdsgeest passen. De nieuwe stijl houdt in een nieuw logo, nieuwe programma’s, aanpassing van bestaande programma’s.

“De SRS wil Surinamers bereiken die bewust willen zijn van hun omgeving en plek in de wereld” aldus Eenig. Hij zegt dat zijn streven erop gericht is om zoveel als mogelijk groei te bewerkstelligen met de organisatie.

De SRS-topman zegt samen met zijn jong en dynamisch team gered te zijn voor de uitdagingen die gepaard gaan met de nieuwe stijl.

11 REACTIES

 1. Mijnheer Enig, prima job geleverd, maar heeft U nooit van diversiteit gehoord, zie de logo. SRS is geen particulier media bedrijf.
  Een nationale logo moet volgens mij altijd diversiteit uitstralen.
  gemodereerd

 2. Een staats bedryf ,Nationaal omroep station, en geen polit buro voor welk politiek party dan ook dat hoort de SRS te zyn, ik hoop dat het ook zo zal zyn,een advies wil ik u mee geven .
  Blyf ver weg van het politiek arena want jullie behoren het volk toe en niet een regering.
  gemodereerd

 3. Ja hoor laat Earnie maar verandering brengen dat hbbn we nodig zo ook toen hij hahahahhahaa maakte hij nieuwe dingen daar binnen mee….nieuwe geurtjes en kleur😃
  gemodereerd

 4. Fantastisch SRS ik ben trots op jullie.goed voorbeeld doet goed volgen.
  Dat is een heel goed en verstandig besluit van jullie.
  Jullie geven een goede voorbeeld.
  Aan de bevolking van Suriname.
  Mensen veranderd vernieuw jezelf.
  Laat het oude achter je.
  Alleen zo kom wij vooruit.

  Gado dé wi fesi man.
  gemodereerd

 5. Belfort heeft een grote mond over “bromtjie djarie” maar ABOP geeft geen goed voorbeeld.
  gemodereerd

 6. =Franco, is bakana torie niet van pipel fm? Die man die het verzorgd kan niet tegen kritiek en zijn gezin woont in Nederland, daarom heeft hij grootspraat.
  gemodereerd

 7. Diversiteit, nog voor het begrip mode werd, was in de jaren vóór de staatsgreep een groot goed bij/voor de SRS. Dat gold zeker voor de crew (omroepers, technisch en administratief personeel) in die jaren.
  gemodereerd

 8. Op de foto zie ik alleen maar surinamers van creoolse afkomst.
  Als je een zender wil zijn voor alle Surinamers, dan zou je het moeten uitstralen en met alle bevolkingsgroepen rekening houden.
  Afgaande op de foto lijkt het meer op een creoolse radiozender dan op een zender voor alle Suris.
  Op de foto staan alleen blakamangs.
  Wel een beetje jammer.
  gemodereerd

 9. Nieuwe uitrusting, nieuw logo, nieuwe kleuren.

  Dezelfde oude shit.

  Ontwikkeling is niet alleen wat u kunt zien en aanraken.
  gemodereerd

 10. Voor hoelang na de verkiezingen komt een andere regering en alles verandert weer zo is het altijd geweest en zo zal het blijven ook wand niemand gunt een ander wat in su alles gebeurt daar uit rancune
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.