Pand in Nickerie transformeert van NDP naar VHP en nu naar ABOP centrum

12
Pand in Nickerie transformeert van NDP naar VHP en nu naar ABOP centrum

Het bekende voormalig NDP partijgebouw aan de Landingstraat in Nickerie, dat bijna een jaar geleden werd getransformeerd naar VHP centrum, heeft sinds kort weer een nieuwe bestemming.

In het pand, dat volgens insiders eigendom is van familie van Rashied Doekhie, is nu het ABOP Partijcentrum in Nickerie gevestigd. Dat blijkt uit bovenstaande foto die de partij afgelopen weekend online plaatste.

Doekhie had onlangs veel kritiek op de NDP. Ook zei hij een jaar geleden dat hij het niet uitsluit dat hij naar een andere partij stapt, als Nickerie hem nodig heeft.

De ABOP timmert flink aan de weg in het rijstdistrict en heeft eerder al een informatie centrum geopend. Of Doekhie zich heeft aangesloten bij de geel-zwarte partij van Ronnie Brunswijk is niet duidelijk. Die twee waren in december 2007 betrokken bij een gevecht in de Nationale Assemblee:

12 REACTIES

 1. Brunswijk smijt met geld, dus alles kan.

  Als Brunswijk president van Suriname wordt, verhuis ik al mijn familileden uit het land. De kosten worden wel gedekt.
  gemodereerd

 2. rasheed oekhie is op zoek naar een nieuwe plek aan de politieke voer bak. Voor een schappelijke prijs komt het inclusief de vrouwelijke leden van zijn familie.
  gemodereerd

 3. Terwyl landgenoten onder balkons slapen of op straat, houdt men zich bezig met deze clubhuizen
  gemodereerd

 4. Laat Brunswijck maar lekker. dromen,. dat de Hindoestanen voor hem gaat stemmen. Hij ziet spoken in daglicht. Brunswijck is zo stom om niet te weten,. dat de rijke Hindoestanen leunen bij hem om hun zaken belang veilig stellen, importeren zonder belasting te betalen. makkelijker aan dollars komen vul maar zelf in. Brunswijck vraagt aan Bouterse, die.zo veel. Hindoestanen in Suriname rijker heeft gemaakt. Hoeveel zetels heeft NDP in Nickerie. Iik blijft wedden Brunswijck krijgt bij de volgende verkiezing niet meer dan 8 zetels. Blijft dromen om President te worden van Suriname Brunswijck. Belfort gaat volgende verkiezing eieren kiezen voor zijn geld, door ABOP vaarwel te zeggen.
  gemodereerd

 5. Zijn er dan zoveel abop aanhangers in Nickerie? Dus Nickerie is niet meer een Hindoestaanse district?
  gemodereerd

 6. Als dit pand een mens was geweest, had hij gramaxone gedronken of was hij van de Bosje brug gesprongen. Er is namelijk een limiet hoeveel tegenstrijdige leugens en lose beloften een mens kan aanhoren in zo’n korte tijd..
  gemodereerd

 7. Brunswijk haalt in 2025 nog niet eens 5 zetels de vhp moet ook op Passen want 20 zetels halen ze ook niet want ze maken nu al een puinhoop van het land
  gemodereerd

 8. De VP doet zijn Best om overal zetels te halen met een bekend doel. Die denkt als de ex president dat kan dan hij dat ook doen.

  Hij moet een goede kandidaat zoeken die Invloed heeft op de stem gerechtigden bewoners van Nickerie . En misschien kan hij dan een Zetel in Nickerie halen.

  Doekhie zei dat hij politiek vaarwel heeft gezegd. Ik hoop dat hij niet in de politiek gaat.

  Als de VHP na een jaar het Land op de goede rails kan zetten dan heeft VHP weer vier zetels in Nickerie.

  De Abop kan zijn energie beter besteden in Coronie en misschien kan hij daar en Zetel winnen
  gemodereerd

 9. Ronnie de Ezel heeft niet door dat doekhie hem bespioneert voor de NDP. Het gebouw is een ook een hoerentent.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.