NVB-vervoerders blijven in actie; ook vandaag geen staatsvervoer

4
nvb-bus

Bus- en boothouders die hun diensten verlenen aan het Nationaal Vervoer Bedrijf (NVB) zullen ook vandaag niet werken. De organisatie van Boot- en Bushouders in Suriname (OBS) blijft in actie, ondanks de minister van Transport Communicatie en Toerisme heeft verzocht om die op te schorten.

OBS-ondervoorzitter Iwan Woon zegt dat de acties niet opgeschort worden omdat er nog geen oplossing is voor een tariefsaanpassing. De minister had twee weken tijd gevraagd om erover te onderhandelen. Woon zegt dat de bewindsman drie weken de ruimte heeft gekregen, maar nog steeds geen oplossing heeft gevonden.

De NVB bus- en boothouders hebben naar zeggen van Woon helemaal geen geld meer om te tanken. Volgens hem kunnen zij ook niet steeds geld blijven lenen om de dienst draaiende te houden. Woon hoopt dat de overheid vandaag nog met een oplossing komt.


4 REACTIES

 1. Burgerlijk ongehoorzaamheid. Het zou de beste oplossing zijn om weer s’landbussen van openbare werken en verkeer weer in te voeren. Als deze kleine bussen dragen ernstig bij aan milieu vervuiling. Ze de grote herkenbare gele bussen weer in en het probleem is opgelost. Dit zijn ook inkomsten voor de overheid.
  gemodereerd

 2. Weer het arme volk dat eronder lijdt. De rijken hebben hun auto.
  Deze regering heeft geen moer te maken met de armen.
  Geen tegemoetkoming met deze covid. Niets. Het volk gaat dood. CHAN toont zn kop niet eens
  gemodereerd

 3. Het volk gaat dood. Geen tegemoetkoming met de covid.
  CHAN toont z’n kop niet eens!
  Het land is door de vorige regering, compleet leeg geplukt. Mensen gingen niet dood, maar vermoord.
  Stiekem mensen onthouden van “eerste” levensbehoeften is moord met voorbedachterade.
  gemodereerd

 4. @ Wendy

  Deze regering moet roeien met de riemen wat ze hebben, en dat is niet veel. Wat heeft de vorige regering dan wel gedaan voor de armen ?? ” Ja daar heb je gelijk in” ze hebben het volk helemaal uitgebuit ! Jij moet gewoon je gore smoel dicht houden, dat is dan beter dan slap lullen op de site. By the way, een hond heeft een kop, en dat ben jij in dit geval en geen Chan !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.