zondag, april 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrugs in beslag genomen bij aanhouding 6 drugsverdachten

Drugs in beslag genomen bij aanhouding 6 drugsverdachten

-

Does Travel - naar Suriname

Een gemengd team van de Surinaamse politie heeft zes drugsverdachten aangehouden tijdens operatie ‘Hoop’. Daarbij is een hoeveelheid drugs in beslag genomen (foto) meldt het Korps Politie Suriname. Het team werd bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS).

Op donderdagmorgen 18 maart zijn op diverse locaties algemene veiligheidscontroles uitgevoerd. In het politie ressort Nieuwe Haven werden op de bekende drugslocatie aan de Hooge- en de Fredericistraat de 27-jarige B.T. en S.B. (46) aangehouden. Daarbij werd er 94 gram marihuana op de locatie aangetroffen en in beslag genomen. Beide verdachten ontkennen eigenaar van de drug te zijn.

Dit team pleegde vervolgens een inval aan de Drambrandersgracht, waarbij er vier verdachten, van wie een koppel in de kraag werden gevat. Op de vrouwelijke verdacht ene J.T. (47) werd er drie gram marihuana aangetroffen, terwijl de 24-jarige D.G. 23 gram marihuana in zijn bezit had.

In de woning van het koppel G.N. (31) en haar wederhelft E.C. (30) zijn er drie pakken marihuana met een gewicht van 163 gram gevonden. De drugs die op de vier verdachten werden aangetroffen zijn eveneens in beslag genomen, waarna alle zes aangehoudenen werden overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

De vier mannelijke verdachten B.T., S.B., D.G. en E.C. zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie voor overtreding Wet Verdovende Middelen in verzekering gesteld, terwijl de twee vrouwen J.T. en G.N. na verhoor zijn heen gezonden meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Wat een bombari voor marihuana en vooral om de hoeveelheid, dat roken de kinderen in Nederland al op de lagere school tijdens de pauze man !! Het is beter dat ze Boefie gaan zoeken, dat is pas een echte Crimineel.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. Recht voor één, recht voor allen. Waarom werden de vrouwelijke verdachten heengezonden door het openbaar ministerie en de mannelijke verdachten niet? This smells fishy.


  gemodereerd
 3. Ik vind het toch belachelijk grammetje maruana in beslag nemen en mensen opsluiten ga jullie borden vangen als het cocaïne was kon het nog in Suriname is het leven zo hard en maruana is een medicinale plant en die is door God gecreëerd alleen als je er niet tegen kan moet men het niet gebruiken jullie agenten en de wet idiote wet van jullie ga maar boeven vangen idiote dat jullie zijn


  gemodereerd
 4. @zwartmans…klopt wat je zegt. Ik weet vd middelbare school in Amsterdam waar ik op zat. De rookkantine was in de pauze blauw van de rook van de wiet- en hasjjoints en in alle hoeken stonden er Grolschbeugels. Ik was wel wat gewend, maar dat was fucking anders. Op school? O ja, deze school was zeker niet in de Bijlmer maar centrum. Ik denk overigens dat deze agenten alleen een paar honderd gram kunnen ruiken. In Su zijn er plekken waar er gewoon honderden kilo’s wiet zijn opgeslagen. Dat weet iedere surinamer. De politie is getraind om dit op te sporen om vervolgens te laten verdwijnen…..in de doos van Pandora. Zelfs de drugshonden werken mee. Die kunnen alleen partijen drugs van een paar honderd gram ruiken. Partijen daarboven worden door de grote drugshonden opgespoord.


  gemodereerd
 5. Zou iemand mij kunnen vertellen hoeveel gram de toegestane hoeveelheid marihuana is dat je bij je mag hebben in su?


  gemodereerd
 6. @ Help

  Het hangt af wie je vrienden in Su zijn, als je vrienden bezoekers van Ocer zijn, dan mag je een heleboel kilo,s hebben !

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES