1 coronadode en 5 nieuwe besmettingen in Suriname

3

In de afgelopen 24 uur is er weer één persoon in Suriname overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Die informatie is echter niet verwerkt in de dagelijkse cijfers, die zondagavond werden gepubliceerd.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het gaat om een zeventig plusser die zondagochtend in het ’s Lands Hospitaal is komen te overlijden. Waarom deze COVID-19 dode zondagavond dan niet in de cijfers is meegenomen is vooralsnog onduidelijk.

Uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering blijkt verder dat er 5 nieuwe COVID-19 besmettingen zijn genoteerd. Dit na in totaal 57 keer testen. Het aantal patiënten in het ziekenhuis is stabiel en bedraagt 17.

3 REACTIES

  1. covid maakt nog steeds slachtoffers en de positieve besmettingen lijken stabiel , maar covid blijft zoeken , mensen we moeten nog steeds opletten en niet denken dat covid zijn koffers heeft ingepakt om te vertrekken.
    gemodereerd

  2. Surinamers, coronavirus heerst nog steeds en is nog altijd even dodelijk.
    Mondkapjes.,afstand houden en de handen wassen en of gebruik handsanitizers.De lockdown is niet bedoeld om jullie te straffen of te pesten, maar om jullie te beschermen!
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.