Pas gekochte auto vermoedelijk in brand gestoken

11
Pas gekochte auto vermoedelijk in brand gestoken

Deze auto is vanmorgen vroeg volledig door brand verwoest bij een woning aan de Putcherweg in Suriname. Het vermoeden bestaat dat het voertuig in brand is gestoken. Het motief voor de brandstichting is niet duidelijk.

De eigenaar Rinaldo had het voertuig pas 2 maanden in bezit en gebruikte het voor z’n werk als taxichauffeur. Hij sliep toen het gebeurde, maar de kinderen werden wakker omdat ze een autodeur hoorden dichtklappen.

Ze dachten dat hun vader wegging, maar ten ze een kijkje namen zagen ze dat het voertuig naast het huis in brand stond. De Surinaamse brandweer werd gealarmeerd maar die kon de auto niet meer redden.

De man is naast zijn auto ook zijn rijbewijs en id-kaart, die in de auto lagen, kwijt. Het voertuig brandde volledig uit zoals op onderstaande foto’s ook te zien is. De politie heeft de zaak in onderzoek.

11 REACTIES

 1. Ik vermoed dat er hier sprake is van jaloezie, of van een boze concurrent van hem is geweest !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Is echt een dagoe haatdragend persoon geweest . jaloers heid moet men achter wege laten
  gemodereerd

 3. We hebben al genoeg foefoeroemangs in Suriname en nu krijgen we er nog jaloerse pyromanen erbij. Ga toch zelf werken en je best doen om een auto te kopen. Me moeder zei altijd van: Je hoef niet bang te zijn voor de rijken, maar voor de armen wel.
  gemodereerd

 4. Ja: haat, nijd, afgunst, jaloezie, verdeeldheid en ga zo door. Hebies van de Surinamers. Daarom bossen alle coöperatieve verenigingen en inkoopverenigingen in Suriname. De ene wil niet hebben dat een ander het beter heeft. Met deze mentaliteit zal Suriname nooit vooruitkomen.
  Ik heb een onderzoek hiernaar gedaan. Zelfs de melkfabriek stond op gegeven moment op bossen. Conclusie: De Surinamers hebben echt een geestelijk probleem. De heer Ruimveld, ex gunner, niet hoog opgeleid, heeft na de 2e wereld oorlog samen met collega’s ex gunners een succesvolle landbouwonderneming de N.V. Emergo te Slootwijk opgericht.
  Door haat, nijd , tegenwerking en ook luiheid is het bedrijf kapot gegaan. Met deze mentaliteit zullen wij Suriname nooit vooruit brengen. Sari tori. Ander voorbeeld: De Coronianen hebben indertijd een Cooperatie kokosolie bedrijf opgericht. Een hele mooie gedachte. Deze is reeds lang geleden opgedoekt. Zelfde redenen.
  gemodereerd

 5. die kraboe mentaliteit heeft de overhand. zodra je probeert te klimmen breekt men je nek.
  gemodereerd

 6. Het kan ook zijn dat de eigenaar van die auto een schuld heeft bij de dader en steeds roept “ik heb geen geld”. Als je daarna ziet dat hij iets nieuws koopt, dan word je wel boos ja. Maar om over te gaan tot zoiets!!
  gemodereerd

 7. Ooh wat erg zal wel jaloezie zijn….wisi mang no kiri mi ete…heel veel sterkte voor deze man. Erg hoor taki wang sma sa djarusu teh tapu a sma eng oto
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.