Dronken bestuurder die doorreed na aanrijden 62-jarige voetganger aangehouden

5
Archieffoto ambulance in Suriname

De Surinaamse politie heeft een 58-jarige bestuurder aangehouden, die in dronken toestand een 62-jarige voetganger aanreed en daarna in hulpeloze toestand achterliet. Zijn rijbewijs is voor de derde keer ingevorderd en hij zit vast, meldt het Korps Politie Suriname.

De aanrijding vond op 11 maart in de directe omgeving van het politiebureau Santo Boma plaats. Enkele omstanders die het geval aanschouwden, speelden de informatie door aan de wetsdienaren van dit politiebureau. Volgens een ooggetuige was de doorrijder S.A. onder invloed van alcohol.

Hij is op donderdag 11 maart door de politie van het bureau Santo Boma direct opgespoord en aangehouden voor het veroorzaken van een aanrijding. S.A. verklaarde aan de politie dat hij alcohol had genuttigd en bang was dat de politie hem zou aanhouden. Hij is wel in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs.

Gelet op het feit dat hij in beschonken toestand heeft deelgenomen aan het verkeer, is zijn rijbewijs voor de derde keer ingevorderd. De doorrijder werd vervolgens aan een bloedtest onderworpen. De pick up is ter herkeuring in beslag genomen. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is S.A. in verzekering gesteld.

De 62 jarige voetganger A.F. werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch te zijn behandeld is het slachtoffer heengezonden meldt de politie.

5 REACTIES

 1. Zijn rijbewijs is al drie keer ingevorderd. Deze man moet in het bezit zijn van een klinkende naam en een gezicht dat lijkt op dat van een grote hond (Bigi Dagu).


  Maak melding

 2. KPS maakt nu ernstig grapjes. Steeds deze zuiplap zijn rijbewijs weer in handen geven vraagt om grote problemen. Pak het voorgoed af. Gooit hem de cel in voor 10 jaar. Hij is een groot gevaar voor de gemeenschap. Laat hij ook de medische kosten betalen.
  gemodereerd

 3. In Su is het names and faces, deze man /vrouw hoort alang achter de tralie te zitten.
  Maar zeker een prominente figuur, maar no spang Gado no é sribie !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.