Twee mannen aangehouden voor inbraken bij vakantiewoningen

4

De 20-jarige R.S. alias ‘Spanna’ en S.P. (21) meergenoemd ‘Botje’ of ‘Bodie’ zijn onlangs aangehouden door de politie van het bureau Zanderij. R.S. en S.P. worden ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan een reeks van inbraken bij de vakantiewoningen te Vierkinderen in het district Para, meldt het Korps Politie Suriname.

Enkele benadeelden deden vanaf het laatste kwartaal van 2020 aangiften van deze inbraken op voormeld politiebureau. Na verkregen informatie te hebben uitgewerkt werd geconstateerd dat de verdachten in de directe omgeving te Vierkinderen woonachtig zijn.

Na goed speurwerk werden R.S. en S.P. op hun woonadres te Vierkinderen aangehouden in de maand februari. Beide verdachten hebben toegegeven een zestal inbraken te hebben gepleegd bij de vakantiewoningen te Vierkinderen. Een hunner heeft eveneens bekend een diefstal in een woning te hebben gepleegd bij een bejaarde mevrouw.

Op hun aanwijzing werden er diverse goederen zoals een Flat Screen Televisie, 1 freezer, 2 zonnepanelen, inserters, antennes, kranen, tuingereedschappen, ventilatoren, waterkokers en een magnetron achterhaald bij helers die eveneens te Vierkinderen woonachtig zijn. De goederen werden in beslag genomen en zijn inmiddels afgestaan aan de rechtmatige eigenaren.

Aan de aanhouding van een mede verdachte en enkele helers wordt er gewerkt meldt de Surinaamse politie.

4 REACTIES

  1. Diefstal is nu schering en inslag ; men steelt als de raven van hoog tot laag; het is als een virus dat zich snel verspreidt; wat doet men hier nu tegen; vingers afkappen zou op zich geen slecht idee zijn maar een wat menselijkere methode zoals dwangarbeid zou wellicht eerder toegepast kunnen worden ;
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.