First lady gedenkt zorgverleners ziekenhuizen

4
First lady gedenkt zorgverleners ziekenhuizen
Vlnr. medisch directeur Michael Blokland van het SVZ, First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry en personeel van het SVZ.

First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry heeft dezew eek blijk van waardering getoond aan zorgpersoneel. De presidentsvrouw heeft op 18 maart 2021 zorgverleners van het ’s Lands Hospitaal en het Sint Vincentius Ziekenhuis (SVZ) in de bloemen gezet. De medewerkers hebben elk een gebak en een gesloten enveloppe met inhoud ontvangen.

De first lady zegt dat zij middels haar “Grang Tangi”-project tracht om ziekenhuispersoneel een blijk van waardering te tonen, voor hun prestaties gedurende de COVID-19-pandemie. In haar toespraak stond zij ook stil bij de uitdagingen, waarmee het personeel te kampen heeft en ook de gepleegde inspanningen, in het bijzonder gedurende de COVID-19-pandemie. “Jullie zijn onze helden in deze strijd.”

Medisch directeur Soenita Nannan Panday-Gopising van het ’s Lands Hospitaal toonde zich bijzonder ingenomen met het gebaar van de presidentsvrouw. “Wij zijn blij dat de first lady aan ons heeft gedacht en haar waardering toont richting het ziekenhuis.” De medisch directeur geeft de garantie dat haar instelling zich zal blijven inzetten voor het bieden van kwalitatieve zorg. De first lady heeft tijdens haar toespraak aangegeven te beseffen dat het werk van de zorgverleners heel intensief is. 

Zij werd bij het SVZ ook bedankt door verpleegkundig directeur Celestine Etnel, voor de schouderklop. “Ze verdienen het”, beklemtoonde de ziekenhuisfunctionaris tijdens haar toespraak. “Als je in de verpleging zit, wordt je met alles geconfronteerd. We lopen allemaal risico’s, maar het hoort bij het werk.” First lady Santokhi-Seenacherry uitte ook tegenover het SVZ-zorgpersoneel haar dankbaarheid voor de gebrachte offers.

“Het gaat om het geven van een blijk van waardering aan onze frontlinie werkers. Voor de moeite en de inspanningen van de werkers na een jaar COVID-19 in Suriname. Het is belangrijk dat u beseft dat uw inzet niet onopgemerkt aan ons voorbij is gegaan. Er is heel veel veranderd in uw leven. Het is belangrijk dat u weet, dat wij u liefde en harde werk enorm appreciëren”, aldus de presidentsvrouw.

4 REACTIES

 1. Deze FL stopt het niet in eigen zak .
  Groot verschil met de vorige fl oma i.
  Met haar njang patu van waka passi.

  Nog maar een week voor opa D
  Dan gaat het gebeuren Santo boma
  Wordt al gereed gemaakt.
  Opa D vergeet je potje vaseline niet.


  Maak melding

 2. Ik heb in de wandel gangen gehoord dat Opa D: afgewerkte smeer olie gebruikt. En dat is, bij iedere auto werkplaats gratis te verkrijgen. Maar ik denk niet dat het zover komt, opa D: wordt niet berecht door de slappelingen. Mocht het toch gebeuren dan krijgen we een burger oorlog in Su. onthoud het maar. Opa D heeft veel mensen die hem bewaakt, ook binnen de MBK.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. J.Zwartman , mocht er een burgeroorlog komen , zijn de chinezen de winnaars en hebben ze ons Suriname voor het oprapen en onthoudt het maar ,degenen die het overleven worden in strafkampen gestouwd om te werken , kijk wat die chinezen doen met de Oegoeren in hun land.
  Maar laten we nog eventjes bij zijn dat onze FL haar hart op de goede plaats heeft zitten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.