Brandweer bestrijdt nesten Braziliaanse bijen bij Wanica ziekenhuis

4

De dienst bijenbestrijding van het Korps Brandweer Suriname is donderdagavond uitgerukt, na een melding van Braziliaanse bijen bij het Wanica ziekenhuis. Het betrof in totaal 7 nesten met de gevaarlijke bijen, nabij het beddenhuis en de I.C. unit die zijn bestreden.

Aangezien de lokatie een instantie is die eerstelijns geneeskundige zorg biedt, heeft districtscommissaris Goelaman ingespeeld ter voorkoming van eventueel ongerief. De ondernemer Andrew Wesenhagen van ABC FIBER, voldeed aan zijn participatie als burger en stelde een hoogwerker ter beschikking, die werd bestuurd door Jurmen Lumchou.

De districtscommissaris is de heren heel erkentelijk voor hun hulp en dankt hen mede namens de directie en staf van het Wanica Ziekenhuis, maar meer nog namens de patiënten.

4 REACTIES

 1. Bijen en ander ongedierte gaan zich nestelen op plaatsen die verlaten zijn of niet gebruikt worden. Daar voelen zij zich veilig.
  Conclusie :Marwina ziekenhuis, Atjoni ziekenhuis en het Wanicaziekenhuis zijn spook- oftewel verlaten en niet in gebruik zijnde ziekenhuizen. Geldverspilling oftewel Planologische blunders heet dat. Geef die gebouwen een andere bestemming.


  Maak melding

 2. Slecht of niet-bestaand preventief onderhoud zal tot deze situaties leiden. Waar was het technisch personeel van het ziekenhuis en waarom hebben ze de nesten niet opgemerkt en verwijderd zodra deze zichtbaar begonnen te worden? Ga kijken naar het oude MP-gebouw tegenover het presidentiëel paleis. Ik geloof dat er NOG STEEDS bomen groeien in de dakgoten. Hetzelfde geldt voor het kabinet van de president. Srananmang no sabi shit abra onderhoud.


  Maak melding

 3. Typisch surinaamse begrip. Lakoniek en vertraging in t hele surinaamse systeem. Enige wat ze daar kunnen is taki sma sanie heer dee of njan sma monie. Kijk maar naar t hele kabinet.daar krijgen ze een oorkonde voor .1ste klas.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.