Bewaker hardhandig aangepakt bij overval op bedrijf te Uitvlugt

13
politie auto suriname op straat in actie

Twee rovers, van wie een gewapend was met een mes, hebben vrijdagochtend bij een overval op een marketingbedrijf aan de Henkielaan in Suriname de bewaker zeer hardhandig aangepakt.

De criminelen bonden de polsen van de man achter zijn rug vast met zijn zakdoek. De rovers scheurden vervolgens een mouw van zijn trui welke in z’n mond werd gepropt. Een deel van zijn trui werd ook gebruikt om hem te blinddoeken. De rovers sleepten de bewaker vervolgens naar de achterzijde van het pand.

De bewaker, die schaafwonden overhield, bevond zich in een dienstvoertuig van het bedrijf dat geparkeerd stond. Hij hoorde het alarm van het bedrijf afgaan en deed een controle. Daarbij werd hij overvallen.

De manager van het bedrijf woont naast het bedrijfspand. Zij werd wakker toen het alarm afging. Toen zij de wachter riep, renden de rovers die het gebouw reeds waren binnengedrongen, weg.

De criminelen maakten de telefoon van de wachter en een onbekend geldbedrag uit het bedrijfspand buit. De Surinaamse politie kreeg de melding en ging ter plaatse voor onderzoek.

13 REACTIES

 1. Dus als ik het goed heb is één op de vijf mensen in Suriname een rover.

  Denk even na dus als ik op straat loop een ik kom vijf mensen tegen dan is er een daar van een rover.🤔

  Misschien moeten we die rovers gaan markeren.een idee eerste roof linkerhand er af . Tweede roof rechterhand er af .
  Kijken hoe ze zonder handen gaan roven.


  Maak melding

 2. Roven is werken hier. Je kan niemand vetrouwen. Roven is een onderneming. Snel investment met af en toe een dodelijke rendement. Skotu, kugru ini ding donder. Dit is de instelling van ons vandaag,er is geen werk dus halen bij je medemens,wat er re halen valt. De bewaker heeft geluk dat hij niet gestikt is in z’n truitje.
  Sari tori mi kondremang.


  Maak melding

 3. Daga: Ik weet niet waar je naar toe bent gegaan, maar dieven zijn overal ter wereld. In Europa gebeurt het via internet of ze komen aan de deur, zgn een pakketje afgeven voor de buren.
  Ze zijn heel gewelddadig en altijd gewapend. Heel vaak moet je, je pinpas en pincode afgeven onder bedreiging


  Maak melding

 4. Sinds de nieuwe regering aan de macht is, lijkt het schering en inslag wat overval/diefstal, moorden en aanrijdingen betreft.

  Het lijkt met name wat overval/diefstal betreft, dat dit aangewakkerd wordt, zodat de bevolking in opstand komt tegen de regering.

  Want eerst is er geprobeerd met demonstraties die is mislukt.


  Maak melding

 5. De naweeën van 10 jaar doet zich nog steeds gelden. En de nieuwe regering de schuld geven van alles. Use your brains als je die hebt. Staatskas is leeggeroofd. Boefdraad is nog steeds zoek met de gestolen miljarden valuta’s.
  gemodereerd

 6. Daga ik wil wel in het land waar je nu woont komen wonen Kan ik met mijn deur open slapen Mijn rekening zal niet geplunderd worden En zullen geen oudjes thuis worden opgelicht enz


  Maak melding

 7. @ AD REM: Wat je schrijft over handen afhakken, is geen nieuwigheid. In de Moslim landen wordt de rechterhand afgehakt. De linkerhand wordt als onrein gezien, dus die laat men in tact. Bij ergere misdrijven, worden ze onthoofd op het plein. Zo simpel is dat. Onze belasting gelden worden dan niet verspild. De criminelen in SU zijn zo verwend, dat ze zelfs eisen wat ze willen eten. Geen wonder dat er circa 110 kg rijst nodig is per maand voor deze gasten.


  Maak melding

 8. Obama, waar ik woon vergeet ik wel eens mijn auto op slot te doen maar de buurt waar ik woon in Nederland, word er amper geroofd en ingebroken ja. En ik doe mijn voordeur NOOIT op slot brada.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.