Autobusje slaat af en rijdt bromfietser aan

4
Autobusje slaat af en rijdt bromfietser aan

Dit autobusje heeft vanmorgen een bromfietser geschept in Suriname. Het bloedende slachtoffer werd door een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis.

Beide bestuurders reden in dezelfde richting toen de bestuurder van het autobusje besloot af te slaan ter hoogte van de Shell aan de Martin Luther Kingweg. De bestuurder zag de bromfietser daarbij over het hoofd waarna er een aanrijding volgde.

De bromfietser raakte gewond. Het busje liep wat schade aan de voorkant op. Zowel de bromfiets als het busje zijn door de Surinaamse politie in beslag genomen ter herkeuring.

4 REACTIES

 1. Hebben de auto,s in Su geen zijspiegels, of zijn die voor sier geplaatst door de auto fabrikanten ?? Ik heb geleerd eerst opzij te kijken en daarna, in de zijspiegel dan knipperlicht aanzetten, en wel ruim van te voren en dan pas afslaan !! Maar ja, met een gekochte en misschien helemaal geen rijbewijs, leer je dit niet. Een ding begrijp ik ook niet, waarom moeten beide voertuigen in beslag genomen worden ?? In NL is het verplicht dat je voertuig apk gekeurd wordt, en je moet de paperassen in je bezit hebben om het aan te kunnen tonen !( Zo niet bellen ze de RDW) en alles komt te voorschijn.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. De verantwoordelijke minister moet een wetsvoorstel indienen ter aanvulling in de wegenverkeerswetgeving betreffende sancties om het rijbewijs ongeldig te verklaren en in re vorderen bij dit soort aanrijdingen. Dit is roekeloos rijgedrag.
  Er vallen onnodige slachtoffers. Na het behalen van het rijbewijs heeft men lak aan anderen en doet men maar wat men wilt. Men heeft ka aan de verkeersregels.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.