Rovers dringen woning binnen en lossen schoten op bewoners

14
Politie en ambulance in Suriname

Drie rovers hebben in de nacht van woensdag op donderdag een woning aan de Goede Hoopweg in Suriname binnengedrongen. Daarbij heeft één van de rovers, die gewapend was met een vuistvuurwapen, schoten gelost op twee bewoners. Beide personen werden daarbij geraakt.

Een van de slachtoffers liep een schotverwonding op aan zijn rechterknie en de ander had een in- en uitschot aan zijn rechterbeen. De twee sliepen in het pand toen de criminelen kans zagen binnen te dringen.

Toen de bewoners wakker schrokken raakten zij in een worsteling met de criminelen. Daarbij loste een van de rovers gericht schoten op de slachtoffers. Volgens de eerste informatie werden vier telefoons buitgemaakt, waarna de rovers de benen namen.

De Surinaamse politie is nog bezig met het onderzoek. 

14 REACTIES

 1. Korpschef Delano Prade zegt: Suriname is een veilig land is, een land waar je noch thuis noch op straat veilig bent. Sieraden, auto’s, eenmanszaak heb je voor straf. Ik weet niet in welk land onze korpschef leeft, maar zeker niet in Suriname.


  Maak melding

 2. Mensen En Mensen Kinderen

  Ik Vraag Me Af Als De Minister Van Justitie Amoksie Op De Hoogte Is Wat Er In Ons Land Gaande Is. IK wil Best Wel Met Je Wedden Van Niet.
  Ik Heb Ook Niet De Indruk Dat Hij De Ochtend En Avond bladen Door spit.

  Deze Minister Heeft Totaal Andere Prioriteiten.

  Hij Hengelt Graag. Jagen Vindt Hij Leuk.. Hangmat Liggen Te Vreten Is Ook Zijn Ding.. Verder Interesseerd Nix Deze Man


  Maak melding

 3. Opsporen en gelijk doodmaken deze nietsnutte die alleen maar profiteren van hardwerkende Aziaten. Ik denk niet dat de slachtoffers Indianen getooid met veren waren.


  Maak melding

 4. De eerste dichter van een epos in de wereld, de schrijver van de Ramayan, Bhagvan Maharishi Valmik, was ooit ook een rover. Tot dat hij een Heilige ontmoette, die zijn leven volledig veranderde. Van rover werd hij zelf een groot Heilige en in zijn leven zag hij God Zelf: Bhagvan Shri Raamchandra. Nog beter, hij voedde zelfs de zonen van Shri Raam op.
  Hadden de rovers van vandaag maar dat geluk. Dat ze een heilige ontmoeten die hen de weg naar zelfverlossing wees.
  In een samenleving waar er geen of nauwelijks heiligen meer zijn, zal de criminaliteit natuurlijk toenemen. De kenmerken van een heilige is dat hij zelf nauwelijks iets nodig heeft en alles wat hij heeft, schenkt aan anderen. Precies het tegenovergestelde van een rover dus.
  Aan deze kenmerken kan je zelf nagaan tot welke categorie je dichterbij staat.


  Maak melding

 5. Discrimineren:

  Ga niet discrimineren want daar wordt verschillende kleuren gehuisvest, minstens 7 kleuren.

  Doordat er niet niet meer gratis gevoed wordt, moeten ze wel uit hun holletje kruipen,
  om dan te werken is voor hen toch wel een grote opgave, vandaar dat er naar het makkelijkste weg wordt gezocht om weer rustig terug te keren naar hun hol.

  Één ding is haast wel zeker, ze komen allemaal uit dezelfde hol.

  En dan zeggen ze, hou op met discrimineren, ik heb toch NIKS gedaan?


  Maak melding

 6. Wat wapenvergunning. Hebben de boeven die. Bevolking van Suriname sta op en verdedig je met hand en tand. Sta op en sla terug. Ze gaan jullie stukjes bij beetjes uitmoorden.
  gemodereerd

 7. Gemakkelijk om maar naar het verleden te wijzen en maar geen hard beleid te voeren.
  Kom op minister van Justitie.
  gemodereerd

 8. anand je hoeft niet ver in het verleden te kijken , de boevenschool is opgericht door jou paars baasje , en laatst herhaalde hij het weer , grijp de wapens en zaai onrust.


  Maak melding

 9. Denk je dat na de pandemie, toeristische sector weer gaat bloeien???
  Ik dacht het niet, Politieke kopstukken uit een bepaalde groep waaronder Brunswijk en Belfort enzz moeten hun achterban goed aanspreken op hun gedrag want als je het uit oerwoud komt moet je een verplichte cursus volgen hoe te leven in de stad in een beschaving. Roven is een dierlijk gedrag.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.