Man die vriendin met steen mishandelde is bekende van de politie

11
politie-ambulance-in-de-avond-op-plaats-delict

De Surinaamse politie heeft afgelopen zaterdag een man aangehouden, die verdacht wordt zich schuldig te hebben gemaakt aan mishandeling van zijn vriendin. Het gaat om de 30-jarige C.K. meer bekend als ‘Nousky’, een bekende van de politie meldt het Korps Politie Suriname.

Zijn vriendin deed de vorige week aangifte van mishandeling op het politiebureau Latour. Zij verklaarde aan de politie dat ze met een siersteen is mishandeld door haar vriend C.K. Daarnaast bracht hij haar ook vuistslagen toe in het gelaat. De jonge vrouw liep twee barstwonden op aan het hoofd.

Verder gaf het slachtoffer te kennen dat haar vriend ook heeft bedreigd het huis op haar woonadres te Latour in brand te zullen steken. Na de daad ging de verdachte er vandoor met het voertuig en de mobiele telefoon van zijn vriendin. De politie van Latour die ter plaatse ging voor onderzoek, schakelde de ambulance in en werd de aangeefster voor medische hulp overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De wetsdienaren van RBTP werkten de bekomen informatie uit en signaleerden de verdachte C.K. zaterdagavond in het voertuig van zijn vriendin aan de Coesewijnestraat. Hij werd daarbij klemgereden, waarna de politie ook de mobiele telefoon van zijn vriendin op hem aantroffen. Zowel het voertuig als het telefoontoestel werden in beslag genomen.

Volgens verklaring van C.K. behoort het voertuig hem toe. Voor zijn broer die in het buitenland vertoeft, moest hij een auto kopen met het geld dat de broer had. Gestuurd. Aangezien hij niet in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs, besloot de verdachte het voertuig op naam van zijn vriendin te kopen.

Toen hij zijn vriendin op de dag van de mishandeling vroeg naar het voertuig, weigerde zij dit af te staan. Hierdoor ontstond er een ernstige woordenwisseling tussen hen. Uit boosheid pakte C.K. een siersteen die in zijn nabije omgeving was en mishandelde zijn vriendin daarmee.

C.K. is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld meldt de politie.

11 REACTIES

 1. Er is duidelijk iets mis met die mannen daar. Sommigen vinden dat de minister de “hand” v deze mannen moet vasthouden om te voorkomen dat: (vlgs de berichten)
  Ze hun vrouw met een steen slaan
  Hun vrouw of vriendin vermoorden
  Hun ex vermoorden
  Van een brug willen springen omdat hun vrouw ze niet meer wil.
  Hun kind misbruiken
  Hun sportpupillen misbruiken
  Hun kleinkind misbruiken
  Hun kind vermoorden en zelfmoord plegen.
  De ex v hun vriendin op het balkon in elkaar slaan.

  Heb ik iets gemist? De minister komt handen tekort om al deze mannen een aai over hun bol te geven.


  Maak melding

 2. Ophangen die lafbek: hij bezit nog geen eens een rijbewijs,gaat hij dan zonder rijbewijs rijden dan ????Hij is een bekende van de politie, dus geen frisse figuur!
  ”Recidivist dus”
  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. @ Esmerald

  Hahahahahaha: Ja zeker heb je iets groot gemist, ga dan terug en zegt dat je ook in elkaar geslagen wil worden door zo´n ”Mongool”. Fatu dja hahahahahaha !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 4. Hun moeder met een bezemsteel slaan, barricades opwerpen en mensen overvallen, onder invloed van drank of drugs achter het stuur kruipen en ongevallen veroorzaken, stelletjes lastigvallen en in elkaar slaan en niet te vergeten, op de vlucht slaan omdat ze veel gemeenschapsgeld achterover hebben gedrukt.


  Maak melding

 5. Maar waarom zijn mensen niet eerlijk? Hij koopt die auto, laat het haar gebruiken en wanneer de relatie uit is wil hij zijn auto terug. Lijkt mij erg redelijk!! Zij is hier de dief!!! Dan nog een grote smoel opzetten van, nee hoor, is mijn auto! Wat een figuur. Ze verdient wel een steen in haar hanger.


  Maak melding

 6. @ Steenhard de Waarheid

  Juridisch gezien is de auto van deze dame, het staat op haar naam tenzij deze lul kan bewijzen, dat het is gekocht is met zijn geld !! ”Notarieel vast gelegd wel te verstaan”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.