Gewonden bij zwaar verkeersongeval Afobakaweg

13

Vanmorgen kort voor 12.00 uur was het wederom raak op de Afobakaweg in Suriname. Bij een zwaar eenzijdig verkeersongeval ter hoogte van de Companiekreek, zijn er meerdere gewonden gevallen.

Waterkant verneemt dat drie personen zwaargewond zijn geraakt en per ontboden ambulance zijn afgevoerd voor medische behandeling.

Over de oorzaak is nog niets bekend. De politie is ter plaatse bezig met het onderzoek.

13 REACTIES

 1. Afobaka weg is geen dode weg mensn mr als met als een idioot gt rydn mt een hoge snelheid ga j zulke dingns meemkn
  gemodereerd

 2. @ Maripa ko, Geeft de weg niet de schuld, het is gewoon goed. ”De idioten die erover rijden kunnen hun snelheid niet aanpassen, dat is het probleem”. Max Verstappen woont in Nederland en niet in Su.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Els er is niets verdachts aan, ze rijden gewoon als gekken en willen het niet leren. Dat is alles.
  gemodereerd

 4. Overal op de weg camera’s zetten en vr de Bouterse highway een post. Vandaar alles tjekken en op ze wachten. Auto daar laten en hoge boete. Nadat dat betaald is mag je terug komen om je auto te halen
  gemodereerd

 5. Afobakaweg is zeer slecht geasfalteerd. Geen hoge trottoirbanden. Slechte wegmarkering. De weg is veel te smal voor tegenover liggend verkeer. Deze weg hoort verbreed te zijn en voorzien van een vangrail om de weg te scheiden van heen en terug.
  gemodereerd

 6. Een lontoe édé hoort niet de stuur te zitten, een auto is geen ”Pingo”. Cum laude geslaagd voor het tv programma, idioten op de weg !!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.