Winkelier voorkomt beroving door bierfles op rovers te gooien

13
politie-assistentie-op-plaats-delict
Archieffoto ter illustratie.

Een mislukte roof heeft maandagavond plaatsgevonden bij een winkel op de hoek van de Boma- en Zuurzakweg in Suriname.

De winkel was reeds gesloten toen twee mannen zich voordeden als klanten. Zij wilde bier kopen waarbij de winkelier de goederen voor hen had gebracht.

De winkelier maakte de deur open waarna een van de rovers een vuistvuurwapen voor hem trok. Hij maakte lawaai en gooide een fles op hen. De daders renden weg en stapten in een zwarte wagen.

De Surinaamse politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Er wordt gewerkt aan de aanhouding van de criminelen.


13 REACTIES

 1. Jammer van dat spul maar hopelijk hebben de flessen hun doel niet gemist. Zo moet je rovers ook aanpakken. Beter was het geweest om je rifle op hun leeg te schieten. Dan had Omo Snesie zijn ogen nu wel wagenwijd moeten openen.


  Maak melding

 2. Moksie metie waarom treedt u niet hard op ? U en Belfort doen nog steeds weinig om uw volk op te voeden .jullie wachten alleen op uw salaris elke maand.
  gemodereerd

 3. Wat de zwarte presidenten nooit wilden doen, hoop ik dat de huidige president wel doet. Doodstraf of in ieder geval veel strengere straffen invoeren. Chan dit is nu je kans doe het…

  Geen medelijden met criminelen in ontwikkelingsfase, later zien we wel. Rovers schrikken investeerders en toeristen af om te komen investeren.


  Maak melding

 4. Haha. Als die winkelier die “rovers” met een bierfles weet weg te jagen dan zijn ze clowns. Ze liepen zeker met een neppistool. Rovers die lopen met een echt vuurwapen jaag je echt niet zo gemakkelijk weg.


  Maak melding

 5. Een pijl en boog, soeting mpp koullo foefoermang
  Mensen mobiliseren, verwacht niet veel van de Surinaamse politie, ruim ze eigenhandig op, met 100 man maakt korte metten met de criminelen in Suriname, niet praten acties nou, anders hebben criminelen vrij spel, alle buurten in Suriname met elkaar praten, hoe de criminelen aan te pakken


  Maak melding

 6. Helemaal mee eens om de buurt te mobiliseren en de criminaliteit met hand en tand de bestrijden.
  We moeten terug naar de tijd van MURPHY’S LAW waar charles Bronson het opneemt tegen de rovers
  Al schietend ruimt hij alleen maar ook samen met buurtgenoten en de politie hele rovers nesten op wie van ons gaat de rol van deze held overnemen?


  Maak melding

 7. Geef de ondernemers een vuurwapen vergunning is het probleem opgelost.
  Dit is het enige manier om het gespuis op te ruimen. Elke een dag vindt er een beroving plaats, is om gek te worden. Waarom komt Belfort niet met een opvoedkundige programma voor zijn soortgenoten inplaats van al die onzin uit te kramen op Sranang tide !!!!!


  Maak melding

 8. De gierige winkelier was natuurlijk fout om na sluiting alcohol te verkopen. Dus ba soekoe ba fenie ba tjarie. Maar elke buurt heeft een eigen gewapende militia nodig einde probleem. Goed voor iedereen zelfs de uitvaartondernemers. En de politie hoeft niet eens uit te rukken gewoon een een standard formulier op kantoor invullen. Foto’s op social media zetten en de familie mag ze komen halen of anders op lande dumpen voor de honden. In Rio zijn er doodseskaders die deze lui opruimen voor een kleinigheid.


  Maak melding

 9. Jammer dat de winkelier geen handgranaat had, of een punt 50 was beter geweest, dan blijft er niks meer over van die kolére hond !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 10. Indetdaad. Niet veel te verwachten van de politie.Ze maken gebruik van de bekende uit spraak” de zaak is in onderzoek” Daarna hoef je niets meer te verwachten.
  Rovers als jullie lezen.Wees opgepast. De burger is moe en verwacht niet dat de mensen radeloos zijn.
  We gaan doen wat we moeten doen.
  gemodereerd

 11. Als ik de reactie van de mensen die tegen(anti) criminelen in Su lees, ben ik apentrots
  op deze mensen. Ik zou graag deze mensen willen mobiliseren en een anti terreur organisatie willen oprichten. ”Binnen drie á zes maanden is Su vrij van Criminaliteit, en de kerkhoven raken gelijk vol”. Of de honden leiden geen honger meer, tenminste als ze het vlees van die etterleiërs lusten.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.