vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieRovers plaatsen barricade op straat en beroven stoppende BBS'er in auto

Rovers plaatsen barricade op straat en beroven stoppende BBS’er in auto

-

Does Travel - naar Suriname

Een lid van de Beveiliging- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) is dinsdagavond aan de Verlengde Ephraimszegenweg beroofd in zijn auto door twee criminelen.

De BBS’er is beroofd van zijn halsketting en een tas inhoudende een dienstwapen en USD 1.800. De rovers plaatsten twee zakken als barricade op de weg, waardoor het slachtoffer genoodzaakt was om te stoppen met zijn voertuig.

De criminelen, die gewapend waren met een vuistvuurwapen, renden toen de straat op en beroofden de man. Zij hielden zich vermoedelijk schuil in het bosschage. De Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

29 REACTIES
 1. Wat moet een BBSer met USD 1800 op zak, dit is vragen om beroofd te worden of creëert men een situatie om aan te geven hoe gevaarlijk Suriname is geworden, een soort WILD WILD WEST, waarbij zij die het hebben worden beroofd van hun geld.
  Een goedkope film, volgens Bollywood script.
  Straks worden de mensen van Efram Zegen als staatsvijanden van het wettelijk gezag gezien en moet iedereen in die buurt verhuizen.


  Maak melding
 2. Vanaf mei 2020 is de geest uit de fles in Suriname. Het wordt alleen maar erger in het land. Dit soort calamiteiten had men voorheen niet in Suriname. Wij moeten de huidige machthebbers verantwoordelijk houden voor deze ontstane wantoestanden. Keer op keer gebeuren er elke dag steeds meer erge dingen in het land. Hoelang zal de de bevolking dit nog accepteren.


  Maak melding
 3. de hele schuld ligt bij amoksi.

  hij is echt superslap bezig.

  bijna niemand wordt gepakt


  gemodereerd
 4. zoveel auto,s zoveel equipment.

  dan nog zoveel ellende elke dag opnieuw.

  en het is steeds bruter en ruwer


  gemodereerd
 5. Men moet nu de jacht openen op dit soort gespuis. Ik heb geen andere etiket voor deze figuren. Overal is er criminaliteit. Hier zijn we met 600.000 mensen en loopt het dagelijks de spuigaten uit.
  Het lijkt wel of we in sodom en gomora zijn beland. We moeten een opruimingsdienst krijgen. Sheriff zet Mengelmoes aan het werk.
  Na 17 uur zit ik achter slot en grendel om dit gespuis. We kunnen verder niets beginnen tegen de roversbende.


  Maak melding
 6. Het word steeds erger in het land waar blijf matoera en allias chan ze zouden het beter doen en komen jullie niet met vorige regering en ndp gedoe chan neem nou eens je verantwoording en schuif het niet naar een andere het is tijd nu dat de bevolking op straat komt


  Maak melding
 7. Hier loopt men een groter risico om beroofd dan wel overvallen te worden, dan besmet te raken door covid .
  Het is hier roverspandemie. Ai baja, sranang na so wi kong wisiwasi ini a kondre
  .


  Maak melding
 8. Hier lopen we meer kans om beroofd te worden dan besmet te raken met covid. Er heerst hier een rocerspandemie. Be je thuis, op straat, heb je geld of niet, deze besmetting is altijd aanwezig en kijk wie de verspreiding het meest voor hun rekening neemt. Triest voor woorden.


  gemodereerd
 9. De geboeften in Suriname worden met de dag vindingrijker!
  Ze zijn de autoriteiten altijd stappen voor!
  De oplossing is de bende oprollen en deel ze ware straffen uit.Zorg ervoor dat ze voor lange tijd in de gevangenis verdwijnen!


  Maak melding
 10. Het zou me niks verbazen als al deze misdaden gepleegd worden door ndp-ers om het gezag te ondermijnen. Wellicht dat ze de opdracht persoonlijk van Bouta in ocer gekregen.


  Maak melding
 11. Deze zaak stinkt het is een opgezette plan.

  En die NDPers die hier allen maar verwarring willen zaaien.
  Als je zaait dan zaal je na een tijdje oogsten.

  Naar ndp begrippen vertaald wat wij nu oosten is in de tijd van de NDP gezaaid.
  Al die ellende zijn die 10 jaar ndp gepland.


  Maak melding
 12. @Robg,

  De geest was in 2010 al uit de fles. Die heeft zich toen vermenigvuldigd met de duivel.
  Dat is het resultaat nu dat er alleen maar duivels rondlopen. Ze gaan alleen nu wat agressiever te werk best Robg.
  U gebruikt nu alleen de stok om ermee te slaan. De stok had u in 2010 ook al. Toen had u die bewaard omdat uw AFGOD geen tegenspraak tolereerde


  Maak melding
 13. Beste Mensen.

  Zolang Deze Minister Van Justitie Kennth Amoktie Op Die Post Blijft Zitten… Gaat Het Nog Erger Worden..

  Read My Lips


  Maak melding
 14. RobG
  17 maart 2021 At 12:50
  Vanaf mei 2020 is de geest uit de fles in Suriname. Het wordt alleen maar erger in het land. Dit soort calamiteiten had men voorheen niet in Suriname. Wij moeten de huidige machthebbers verantwoordelijk houden voor deze ontstane wantoestanden. Keer op keer gebeuren er elke dag steeds meer erge dingen in het land. Hoelang zal de de bevolking dit nog accepteren.

  De oplossing is simpel. Omdat het vooral de zwarten zijn die roven moorden en plunderen en het vooral Aziaten de slachtoffers zijn stel ik voor om alle Aziaten in het bezit van vuurwapens te stellen die ze naar hartelust op de zwarte laffe daders leeg mogen schieten.


  Maak melding
 15. Die BBSer is een grote Lummel. Hoe trap je anno 2021 nog in deze grap. Het is een Boebitrap Sukkel. Jij bent gewapend stap dan tenminste met getrooken wapen op scherp uit en verken de omgeving voor je die zakken weg haalt Suffert!!!!! Deze Ezel had beter moeten weten….in deze tijd. Ik heb totaal geen medelijden met deze LUMMEL.


  Maak melding
 16. Volgens, mij zijn deze criminelen uit de bescherming van de Surinaamse God, die vóór mei 2020 de remotecontrol in handen had in de steekgelaten.


  Maak melding
 17. Paul@@ De zwarten zijn ook gewapend. Snap je dat? Wil je een burgeroorlog in Suriname. Je bent niet goed tussen je hersenpan kerel. Wil je dictatuur in Suriname? Het niet te geloven dit… Heb je al gestemd? Ik denk dat je Wilders stemt, want je bent donker-wit😉


  Maak melding
 18. glenn , ricje , robje g , limbo , kronto , kodjo , stelletje paarse droeftoeters , die zwarten zijn ook gewapend volgens glenn , en weten jullie door wie , ja hoor door jullie massamoordenaar bouta want die wil chaos zaaien in ons land , en jullie stelletje paarse kontenlikkers het is te hopen dat Wilders wint , nou dan zijn jullie dagen geteld daar in de bijlmer , en jullie komen Suriname ook niet meer in , hermetisch afgesloten voor landverraders.


  Maak melding
 19. De Chaos in het land verloopt volgens een donker lila script en de uitvoerders die een beloning verwachten, zullen wonderbaarlijk verdwijnen of naar de eeuwige jachtvelden worden gestuurd door de hoofd regisseur van de donker lila rotzooi feest vereniging Binnenkort fluisteren jullie weer in jullie huizen met dichte ramen deuren en sjutters en ook dan keren veel donkerlila volgesnoven nietsnutten met een psa terug om in camouflagepakjes de boel in de gaten te houden als elite lichting.
  De voorhoede is nu bezig en zoals we weten bestaat de voorhoede uit domme gasten die geofferd worden.
  Ik hoorde Hooghart trouwens hooghartig speechen dat ook hij ooit coupplannen had.
  Ik ga op youtjup naar Sandfort en zoon kijken


  Maak melding
 20. Mijn vorige mening een keiharde waarheid. Helaas gecensureerd/verwijderd. Feit blijft dat 99% van alle rovers je weet wel wat is en hier niks aan gedaan gaat worden omdat het familie is van alles en iedereen die ook zo is.


  Maak melding
 21. Rovers hebben vrij spel. Omdat ze de binnenlanden op hun duimpje kennen (daar komen ze vandaan) en na hun slag er kunnen onderduiken voor korte of langere tijd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES