Paasvakantie dit jaar van 1 april tot en met 11 april

1
school-leerlingen-in-klas-suriname

De paasvakantie voor de GLO, VOJ en VOS scholen in Suriname is dit jaar met een week ingekort. De vakantie is van donderdag 1 april tot en met zondag 11 april. De school start weer op maandag 12 april.

De verlenging van de Kerstvakantie en de Covid-vrije dagen daarna hebben tot gevolg gehad dat de effectieve lesdagen zijn komen weg te vallen. Het aanbod van leerstof heeft daarom niet adequaat plaatsgevonden, meldt onderdirecteur Algemeen Vormend Onderwijs Muriel Hoepel.

Daarnaast is er ook aan het onderwijs op afstand niet optimaal invulling gegeven, aangezien niet alle leerlingen de beschikking hebben over wifi en de lespakketten bereikten hen niet regelmatig, aldus de onderdirecteur.

1 REACTIE

  1. @simba,

    Die hele beibel is een rotzooitje. Het schijnt dat 80% ervan bestaat uit delen die alleen maar doem en ellende predikt. Intussen geloven daarom de aanhangers dat het einde van de wereld nabij is. Ze bidden elke dag dat laat vandaag de laatste dag zijn.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.