Minister Ramdin ontmoet demissionair minister Blok weer

20
Minister Ramdin ontmoet demissionair minister Blok weer

De Surinaamse minister van Buitenlandse Zaken, Internationale Business en Internationale Samenwerking (Bibis), Albert Ramdin, heeft dinsdag weer een bezoek gebracht aan de Nederlandse demissionair minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok. Ramdin was in Den Haag na een bezoek aan Marokko en Frankrijk.

Wat er is besproken is, is niet bekend. Minister Blok zei wel op Twitter hierover: “Goed mijn Surinaamse collega Albert Ramdin vandaag weer te zien. Het regelmatige contact past bij de nieuwe impulsen in de relatie met Suriname. We hebben gesproken over de bijzondere band tussen onze landen en de voortzetting van onze brede samenwerking.”

Ramdin had in oktober vorig jaar ook al een ontmoeting in Nederland met Blok, samen met zijn collega Achaibersing. Een maand later, tijdens Srefidensi, bracht Blok op zijn beurt een bezoek aan Suriname:

20 REACTIES

 1. Je zal maar blijven praten over het hebben van een goede relatie, vooral op de verkiezingen dag in Nederland. Hierdoor zullen zeker alle diaspora Suri hun stem geven aan de partij van Blok, vanwege de goede relatie met de huidige regering.


  Maak melding

 2. We leven in een ander tijdperk, dan een jaar geleden..,,,waar er enig hoop is op een beter warm leven aan de bij de kant van de oceaan..
  wordt vooral voor een bepaalde soort mensen enige dissepliene bij gebracht , dat merk je ook op in het hele land..
  De ongehoorzamen worden langzaam aan b e ter op..


  Maak melding

 3. blok regel 500.000 dosis pfizer voor suriname als het kan anders johnson of jansen of astrazeneca.

  dan kunnen wij onze gasten uit ned vrij ontvangen en omhelzen bosie brasa
  gemodereerd

 4. Demissionair kabinet: een kabinet dat op de winkel past, tot na de verkiezingen, er een nieuw MISSIONAIR kabinet gaat zetelen, die de mogelijkheid heeft om toezeggingen te doen ten aanzien van samenwerking. Bedelen bij Holland, dat is zo 1987, een dingetje van meneer Lachmon, die zei dat hij na de verkiezingen op de boot zou stappen om geld te komen halen. En dat was een misrekening. Den Haag verwees naar nieuwe internationale afspraken, bilateralisme was uit, multilateralisme was the way to go. Anno 2021 gelden die afspraken nog steeds, vraag aan Curaçao, vraag aan Sint Maarten. Oude banden, tellen niet. En dus zal een gesprek tussen meneer Ramdin en de heer Blok alleen een “ hoe maakt u het” beleefdheidsbezoek zijn.


  Maak melding

 5. Veel praten, niets zeggend. We moeten inzien dat we onze was zelf moeten doen en voor brood op de plank moeten we de handen laten wapperen. De container met euro,s zullen we niet krijgen. Altijd maar het; goede, constructieve gesprek, en bla bla bla, meer niet. Een goede band heeft lucht nodig, is niet prettig fietsen dan wel rijden met platte band.
  Wat is er besproken en wat zijn de concrete resultaten dan wel toezeggingen.


  Maak melding

 6. isamel jullie krijgen NIETS!!!!!!!!!!!!!!
  mars ga leren om te werken
  het enige dat jullie willen is hebbe hebbe hebbe
  En dan nog een grote bek hebben naar Holland.
  Wel eet me mars dat is het enige dat jullie kunnen krijgen


  Maak melding

 7. Minister Koning Albert Ramdin ontmoet demissionair minister Blok van de VVD weer.

  Wat er is besproken is, is niet bekend.
  Minister Blok zei wel op Twitter hierover: “Goed mijn Surinaamse collega Koning Albert Ramdin vandaag weer te zien.

  Dus wij wachten nu het resultaat af wat er in het geheim besproken is.
  Want de demissionaire minister Blok, kan verder niets ondernemen.

  Wachten is op het volgende regeringskabinet in Nederland.

  Want vandaag 17 maart 2021 tot 21:00 uur Nederlandse tijd mogen de kiezers hun stem nog uitbrengen.


  Maak melding

 8. Minister Koning Albert Ramdin ontmoet demissionair minister Blok van de VVD weer.

  Wat er is besproken is, is niet bekend.
  Minister Blok zei wel op Twitter hierover: “Goed mijn Surinaamse collega Koning Albert Ramdin vandaag weer te zien.

  Dus wij wachten nu het resultaat af wat er in het geheim besproken is.
  Want de demissionaire minister Blok, kan verder niets ondernemen.

  Wachten is op het volgende regeringskabinet in Nederland.
  Want gemakkelijk zal het helemaal niet zijn.
  Er zijn nog veel zaken die hier opgelost moeten worden.

  Dus Koning Albert Ramdin van BuZa uit Suriname, u bent zonder een Mondkapje op bezoek geweest bij de demissionaire minister Stef Blok.

  Want vandaag 17 maart 2021 tot 21:00 uur Nederlandse tijd mogen de kiezers hun stem nog uitbrengen.


  Maak melding

 9. Het is verkiezingsdag in nl ik heb al gestemd. Veel goede kandidaten en partijen ook rechtse of Blok terug komt volgende kabinet ik weet het niet. Het was een beleefdsheidbezoek denk ik.


  Maak melding

 10. Minister Koning Albert Ramdin van BuZa ontmoet demissionair minister Stef Blok weer.
  Dus een dag voor de Tweede Kamerverkiezing in Nederland.

  Maar wanneer krijgt minister Koning Albert van BuZa bezoek in Suriname van de volgende persoon?
  En dan heb ik het over Buitengewoon en gevolmachtigd ambassadeur van de Europese Unie, Fernando Ponz Cantó.
  Of laat hij deze zaak over aan president Chandrika Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk?

  Bron: (stabroeknews.com) van 17-3-2021

  Buitengewoon en gevolmachtigd ambassadeur van de Europese Unie, Fernando Ponz Cantó, riep gisteren minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Samenwerking, Hugh Todd, van Guyana op om het aanstaande bezoek van de EU-EOM te bespreken.

  Volgens een bericht van het ministerie van Buitenlandse Zaken herhaalde de ambassadeur de beschikbaarheid van de EU om technische ondersteuning te bieden voor de hervorming van het kiesstelsel in Guyana.

  Ik hoop dat het KIESSTELSEL in Suriname ook aan HERVORMING toe is.


  Maak melding

 11. Beetje erg negatieve reacties hier van ondankbaar volk op een minister die z’n stinkende best doet om de shit van de vorige kunu probeert op te ruimen en het leven een stuk dragelijker probeert te maken voor de rest van het volk van een bankroet land.


  Maak melding

 12. Precies wat je zegt Sabaku , maar die paarse ratten daar in Nederland willen alleen maar chaos creëren dat het hier in Suriname iedereen tegen elkaar opzet , maar het zal hen niet lukken , en weet je wat nu met het tellen van de stemmen de partij van meneer Blok de VVD winst boekt en ook D66 het zal zo kunnen dat je straks een regering krijgt van VVD en D66 en aangevuld met het CDA , deze drie partijen hebben hun hart liggen bij Suriname , die vernietigd is door de ndp , de paarse ratten zullen dit niet leuk vinden , als we een jaar verder zijn is er geen enkele paarse rat meer en die boevenpartij van bouta is dan eindelijk vernietigd.


  Maak melding

 13. @wat niemand wil chaos creeren in suriname. Ik ben blij dat we een rechtse regering krijgen geen ellendige linkse regering want, hun halen alleen maar pure ellende binnen in nl en dan wordt nl nog meer onleefbaar ook voor mij. Je moet niet steeds in verleden tijd leven en allerlei stomme dingen opschrijven over dat nl mensen chaos willen in suriname . Bemoei met eigen lands politiek en niet met nl uitschelden voor paarse ratten enige zin denk het niet want zo leven wij niet nl niet, met krachtige termen en scheldpartijen wordt je nog bozer.


  Maak melding

 14. Wat ze hebben besproken? Misschien hoe snel die Bolle een ruime villa kan kopen te Nieuw Amsterdam opdat miss LaTina en die drie apen Ahalia, Akalia en Azalia met de billen bloot en onbespied in de zon kunnen liggen.
  Die Albert Ramding lijkt niet echt een pientere man.
  Btw, kijk naar de foto. Kan iemand de heren vertellen dat ze echt hun zaakje moeten pakken en niet alleen maar suggestief?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.