Man op klaarlichte dag gekapt bij beroving op balkon

15
Man op klaarlichte dag gekapt bij beroving op balkon

In Suriname is een 22-jarige man op klaarlichte dag gekapt te Livorno, toen hij door 5 mannen thuis op zijn balkon werd beroofd. Het slachtoffer meldde zich aan bij politiebureau Livorno met een kapwond aan zijn linkerarm en zwelling aan zijn hoofd.

De overval gebeurde maandag rond 15.25u aan de botrotoertoeroeweg. De verdachten waren gewapend met een houwer, balk en vermoedelijk een vuistvuurwapen. Het slachtoffer E.D. werd met een houwer en balk bewerkt tijdens de beroving.

De mannen vluchtten na de beroving in een wit gelakt voertuig, waarmee ze het adres hadden aangedaan. Hun buit bestond uit twee telefoons. De man werd per ontboden ambulance vanaf het politiebureau naar het ziekenhuis gebracht (FOTO) voor verdere medische hulp.

Het slachtoffer zou een van de verdachten tijdens de beroving herkend hebben en heeft dit doorgegeven aan de Surinaamse politie, die de zaak verder onderzoekt.

15 REACTIES

 1. Nou amoksi had een harde beleid belooft dit precies 2 weken geleden op star nieuws, zie ze praten allemaal, als het op orde op zaken komt zijn ze niet thuis?? Zoals altijd in Suriname?


  Maak melding

 2. Enigste oplossing is geef iedere volwassen Surinamer recht op een vuistvuurwapen voor zelfbescherming. De criminelen mogen ook hebben om elkaar af te maken. Als de regering in gebreke blijft dan maar illegaal aanschaffen. Maar raak leren schieten.


  Maak melding

 3. de keuze om een huis in suriname te bouwen wordt minder en minder met de dag. Ik zeg niet dat Nederland geen inbrekers kent maar dit is brutaliteit en Su begint meer op zijn buurlanden Venezuala, Brazilie en Colombia te lijken. Nog even en ze adviseren je net als in Jamaica alleen op je resort te blijven. Zonde!!


  Maak melding

 4. @Ram Sing
  Je lost het dus op door iedereen overhoop te schieten.
  Net zoals dat nog steeds gebeurt in de USA.
  Daar zijn ze ook zo hardleers dat het een ‘recht’ is voor iedereen om een wapen te bezitten, zogenaamd om je te beschermen.

  Die arme sloebers beseffen alleen niet dat het de wapenhandel is die dat iedereen wijsmaakt.
  Zonder wapens (voor niemand dus) ben je nog steeds beter af.


  Maak melding

 5. Wat de zwarte presidenten nooit wilden doen, hoop ik dat de huidige president wel doet. Doodstraf of in ieder geval veel strengere straffen invoeren. Chan dit is nu je kans doe het…

  Geen medelijden met criminelen in ontwikkelingsfase, later zien we wel. Rovers schrikken investeerders en toeristen af om te komen investeren.


  Maak melding

 6. Ram sing je hebt gelijk, is geen slecht idee, maar gezien het feit dat tegenwoordig hebben de meeste een mensen een kortlontje, en dan krijg je inderdaad Amerikaanse toestanden, dus dat is een slechte idéé, de bevolking moet alert zijn, pak de criminelen eigenhandig en fong ding, elkaar telefoon nummer delen, 115 altijd als eerst bellen door voice instellen, en ook ruim ze gewoon op zijn kakkerlakken, zoals in Brazilië het gebeurt, gewoon opruimen, privet justice now in surinam, go for it??


  Maak melding

 7. @ Simba (Opa)

  Ik Ken @ Ram Singh niet, maar ik participeer met hem. Maar dat wapen ga ik kopen, krijgen zal moeilijk gaan !! ”Any how @ Ram Singh is mijn beste strijd makker”. Ik verafschuw geweld: zal nooit aan beginnen maar, loopt ook niet weg als het moet.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. Je moet achter Zanderij een grote gat graven van 40 bij 40 meter en 20m. Dieper nog dieper zet een dak boven en gooi alle soorten crimes er in zet boven in een paar militairen voor bewaking, wie eruit wil komen direct neer halen.
  Na enige tijd is het helemaal op gelost…
  Geef ze een maal per dag brood met water een open w c. Slapen op de grond,, ze hebben immers straf,dan is het zo afgelopen…geen ke podia


  Maak melding

 9. ==Ik heb mijn vermoeden doordat Bouterse velen met een toeristenkaart het land Suriname heeft binnen laten komen zijn deze gasten NOOIT meer weggegaan. (Haïtianen, Cubanen en mensen uit Venezuela) die Guyanezen zijn al lang mee bezig.
  Ze hebben GEEN geld, onderdak of eten. Dit is wat je nu krijgt.
  Er is ook NOOIT controle uitgevoerd.

  Vaak lees je ook dat als ze rovers oppakken er ook vreemdelingen bij zijn.

  Ik wens dat deze boeven echt naar alle NDPérs gaan om te roven!!


  Maak melding

 10. Kleine aanvulling: Suriname is vanaf de dag dat de militairen naar de macht grepen veranderd en niet in Positieve zin.
  Als je dit revolutie noemt ben je niet goed wijs.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.