ABOP gaat Fake News pagina ‘San We Ley So’ strafrechtelijk vervolgen

12
facebook in Suriname

De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelings Partij(ABOP) schroomt er niet voor, om gerechtelijke stappen tegen fake nieuwspagina’s, of roddel sites in Suriname te nemen.  Zo ook tegen de roddelpagina San We Ley So? meldt de partij in een persbericht dat als volgt luidt:

Al geruime tijd proberen de beheerders van de roddelpagina San We Ley So? mensen te overtuigen dat ze een officiële Facebookpagina van de ABOP zijn. 26 februari jongstleden heeft deze roddelpagina uitspraken gedaan alsof zij het hoofdbestuur van de ABOP vertegenwoordigen. De Surinaamse roddelpagina doet recentelijk vaker uitspraken alsof het officiële ABOP-standpunten zijn. Het doel van deze roddelpagina is om het imago van de ABOP te schaden. 

Behalve het nadoen van officiële partij structuren, zien we dat de roddelpagina op slinkse wijze ABOP partij toppers bekladt. Zulke handelingen gaan de partij ABOP niet onopgemerkt voorbij. Aan deze acties worden zeker consequenties verbonden.  

De ABOP heeft geruime tijd geleden ethical hackers in de hand genomen om te achterhalen wie achter deze pagina staat. De vervolgstap is om aangifte te doen en het Openbaar Ministerie (OM) op de hoogte te stellen van de relevante feiten, zodat de beheerders strafrechtelijk vervolgd worden. De beheerders van deze pagina zijn strafrechtelijk aansprakelijk, omdat zij valse en misleidende informatie fabriceren en bewust verspreiden om schade aan de ABOP toe te brengen. 

De ABOP is ook bezig met een onderzoek naar de beheerders van de fake nieuwspagina’s de Waarheid en Purple Power.

12 REACTIES

 1. Mar welke pagina is van Belly? Weten ze dat ook al? Want die is mi nog reteboos dat hij geen post heeft gekregen als het knapste jongetje van de klas


  Maak melding

 2. Suriname wordt eindelijk wakker. Is het echt of nep bericht? Zet ‘m op. Hete peppers lust ronnie brunswijk wel geloof ik .Ik lust het alleen in gerechten. Doei


  Maak melding

 3. Toen zij, de ABOP en met name de VHP rond en tijdens de verkiezingen, met 10-tallen fakeaccounts de ene leugen na de andere het net op smeten, heeft de vorige regering, sportief als ze waren, ze geen strobreed in de weg gelegd. Nu er sites zijn die de waarheid over deze bedriegers, de huidige regering openbaar maken, roept boze Ronnie met zijn fake-diploma’s moord en brand! Hierin wordt hij natuurlijk weer aangestuurd door het veel slimmere VHP, dat zo weer buiten schot blijft. Hij leert het nooit meer, vindt het waarschijnlijk heerlijk om door Chan genaaid te worden.


  Maak melding

 4. Ethical Hacker worden gehuurd van de 1000 leden van Abop heeft geen enkel lid weet van computer, om de beheerder na te trekken, zijn zo digi………,, als hun leider!!


  Maak melding

 5. De paarsen hier zijn de sympathisanten van Fake News!
  Opruimen die fake news roddelsite!
  Fake news is net zuurstof voor de paarsen!Fake news houd ze in leven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.