Twee gevallen van zelfmoord middels ophanging kort na elkaar

29
brandende kaars RIP

In Suriname hebben zich de afgelopen 24 uur kort na elkaar twee gevallen van zelfmoord middels ophanging voorgedaan. In de nacht van maandag op dinsdag heeft de 46-jarige S.K. zich in een berghok aan de Pomonaweg verhangen.

De ophanging werd om 04.00u ontdekt door de moeder. Naar verluidt zou de man relatieproblemen hebben gehad. Zijn lichaam is inmiddels aan de familie afgestaan voor de begrafenis.

Eerder, op maandag, had een 25-jarige man aan de Schietbaanweg zichzelf van het leven beroofd middels ophanging.

Praten over zelfmoord? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

De 46-jarige S.K.(links) en de 25-jarige G.W.

29 REACTIES

 1. Erfenis van 10 jaar wanbeleid, en misschien ook economische situatie in het land. Om en einde te maken aan je leven lijkt me te ver gaan, ach ja het moment bepaald.
  Maar je moet ook lef hebben, om een strop om je nek te plaatsen en dan springen.
  Jammer, de mensen die dit moeten doen leven nog, en ze wonen in riante huizen en misschien worden ze nog bewaakt ook ! Ik ken er ééntje die woont daar ergens aan de
  Anton Drachtenweg. En zo zijn er meer die niet meer op deze wereld horen, maar ze leven nog.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Waterkant is het echt nog nodig om de foto’s te plaatsen van deze trieste daad? Begint te lijken dat jullie advertenties willen verkopen over lijken en zelfs indirect nog meer aanmoedigen dat te doen? Misselijk bezig.


  Maak melding

 3. Jammer om dit weer te vernemen, wat er precies aan de hand is komen we er niet achter omdat er geen brieven worden achtergelaten.
  Velen snappen deze zinloze daden niet, maar geestelijk lijden kan ook heel erg zijn, nogmaals mensen schaam je niet en meld je aan voor hulp ga naar je dokter.


  Maak melding

 4. Ram shing zijn het geen NDPer meer want meestal was het ndper die dat deden of ze waren het zat van DDB ben je nu ineens veranderd. Nu zijn ze het zat van jouw grote leider Chan .
  gemodereerd

 5. Want jullie gaven alles de politiek de schuld Ram Singh jij was een van ze op deze Forum.
  gemodereerd

 6. Samenlevingen worden complexer en dynamischer. Er wordt meer van de mensen geëist. Er zijn mensen die deze veranderingen niet kunnen bijbenen.Zij voelen zich verloren in al deze ontwikkelingen. Condoleances aan de nabestaanden.


  Maak melding

 7. Rob g ,er wordt meer geëist van de bevolking door de Ndp erfenis. Schipper vind het nodig om mensen hun privacy te openbaren. Ratten streken zijn het.


  Maak melding

 8. er moet echt een instelling met een alarmnummer komen nu.

  mensen moeten kunnen binnenlopen of aankloppen voor hulp in welke vorm dan ook:

  financieel-relationeel-etc.

  dit is nu teveel . regering ga hier over brainstormen nu.

  ook het verkeer is een chaos.

  stop de import van de mark x in suriname.
  gemodereerd

 9. @Els, praten over je problemen met deskundigen, is blijkbaar nog een taboe in Suriname. En als je niet uitkijkt, kan het zijn dat jou problemen ook nog op straat komen te liggen. Dat mag natuurlijk, maar het gebeurd.


  Maak melding

 10. Dit is het oogst van 10 jaar NDP. Welkom in het PARADIJS DIE BOUTERSE DE SURINAMERS HEEFT ACHTERGELATEN. Het land kapot geslagen, leeg geroofd door die NDP honden. Mensen zijn paranoia geworden. Land van armoede, verval van waarden en normen, land waar HOOP EN TOEKOMST HET LAND SURINAME HEEFT VERLATEN. Mensen zijn lam geslagen, een maatschappij in verval, moreel en ethisch. Mensen hebben de kracht niet meer om dit leven die hen gegeven is, verder te leven. Dit is de oogst van 10 jaar NDP. WELKOM IN HET PARADIJS VAN BOUTERSE. de wilskracht van mensen is gebroken. Dappere mensen die kiezen voor de weg van de minste weerstand. Je moet dapper zijn om deze finale beslissing te willen nemen.


  Maak melding

 11. Wrm geven jullie de schuld aan ndp
  Zelfmoord is geen schuld van de ndp
  Maar de schuld van chan
  Koers van 7 naar 14
  En nu van 14 naar 16
  Sampesa jongo
  Zijn jullie goed in jullie hoofd nee he
  Chan op donderen ie no mang draai a kondre a libi kong tranga now oen ni kong uit


  Maak melding

 12. Sing Sing@@@ slaap kindje slaap… Wanneer stop je met jouw dagelijks nonnens? Het al triest genoeg en jij komt met politieke bullshit aanzetten en de domme Redsshit ook. Weten jullie 2 idioten hoeveel zelfmoord in Nederland per jaar plaats vinden?


  Maak melding

 13. Jullie zijn echt zieke geesten.
  Steeds de NDP de schuld geven, terwijl mensen voor de dood kiezen. Denken jullie zo grappig te zijn.
  Ik weet verder niks van de NDP af en Bouterse af maar er is een nieuwe regering en toch hebben mensen geen hoop dat het beter gaat worden.
  Dat zegt ook wat.
  En Waterkant aub ophouden met deze berichten.
  Elke dag kiezen mensen ervoor om uit het leven te stappen.
  Is het niet erg genoeg voor de familie?
  A no bong priet ding jere.
  We hoeven het niet meer te weten.
  Jullie weten dat dit soort berichten mensen die suïcidaal zijn een laatste zet kunnen geven.
  Dus stop!!!


  Maak melding

 14. Die varkens hebben dit milieu achter gelaten voor de Surinamers. Die varkens die zich omringd hebben met veel luxe en rijkdom. Hadden ze een maatschappij achtergelaten waar het goed leven was voor de mensen dan waren deze dingen niet gebeurd. De mens is een product van zijn omgeving (omgeving is totaal verloederd en verpauperd) en zijn milieu (milieu is moreel en ethisch gedegradeerd). De mens wordt door zijn omgeving waarin hij of zij leeft versterkt (empowerd) of hij of zij wordt vernietigd door zijn omgeving. Ze de vernietiging van de menselijke hulpbronnen die Suriname heeft. De NDP elite baadt zich in luxe en slaapt lekker in zijn bed. Ik kan mij niet voorstellen dat we God hebben die dit toelaat. Dat de grootste misdadigers die Suriname kent, morgen een natuurlijke dood sterft omringd door zijn geliefden.


  Maak melding

 15. @ Ka(r) (sie)(n)(Olie)

  Wat heb je gezopen voordat je dit onzin hebt getikt en gepost, of heb je blubber in je domme NDP kop.( Dit is trouwens dubbelzinnig) Jij kan het met je domme kop niet begrijpen dat Chan, moet roeien met de riemen die hij tot zijn beschikking heeft. En dat heeft hij te danken aan je criminele afgod Bouta. En het verwondert mij ook niet, je bent nog dommer dan Bouta, met je mening op deze site. Bouta en zijn bende hebben 10 jaar lang dom huis gehouden, en jij wil dat Chan binnen 9 maanden alles zal, en kan oplossen ! Maar ja: je kan er niks aan doen, omdat je te stom bent om dat te bevatten !! ”En waarschijnlijk ook geïndoktrineert door Bouta”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 16. Als de VHP nu niet had ingegrepen , dan was de koers nu 1 op 40. Stelletje idioten. Economische onbenullen.
  Weten jullie nog het tijd van Wijdenbosch. Ook een NDP-er. Koers 1 op 10.000. God was ons genadig. Dat wij een Front regering haden met een integere Telting hoofd van de Centrale Bank van Suriname. Niet die smeerlappen van de NDP die Suriname weer naar de haaien heeft geholpen.
  En die Dief van Adhin moeten ze strafrechtelijk vervolgen. Tot het laatste snik hebben ze Suriname beroofd. 150 dure auto’s die door belastinggeld is gekocht voor maar 10% van de dagwaarde hebben gekocht. Stelletje honden, rovers van het land Suriname. Zie het product en de oogst.


  Maak melding

 17. @ Luciën Karwofodi

  ”Hou dan je waffel, dicht voor eeuwig”.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 18. Vele huishoudens komen niet meer uit met hun financiën. Dat zorgt vaak voor spanningen waarbij vreemdgaan en/of beëindigen van relaties de stoppen bij de man kan doorslaan. Aan de nabestaanden heel veel sterkte. A tranga yéré.


  Maak melding

 19. @SingSing, je bent echt los van de realiteit. Jammer genoeg is jou directe omgeving al even verdwaald. Ik weet dat Adhin jullie nachtmerries en angstzweet bezorgd met zijn geheel VHP overstijgende intelligentie. Dat geblaf heeft geen zin want het zal deze realiteit niet veranderen. En als je toch zo graag wil weten wie o.a. de graaiers zijn, ga dan op de goudvelden van Ronnie en masra Kirpalani kijken.


  Maak melding

 20. Merkwaardig. Er gaan alleen mannen heen en nemen de vrouw mee en ook de kinderen…
  Waarom? Heren wezen jullie op je hoede voor de duivel. Wees sterk, wees positief en denk positief. Laat alcohol, drugs enz je niet de baas spelen. De man heeft God als eerst geschapen en wil dat u sterk moet zijn voor uw nageslacht. U heeft geen macht , maar God heeft macht. Hij is je leider, hij is je schepper. Hij zal altijd bij u zijn als u hulp nodig heeft. Dank hem iedere dag voor alles. U heeft een vrouw gekozen en ook u kinderen. U bent niet u moeder of vader, maar u zelf. Wees u zelf en hou van u medemens. …God bless


  Maak melding

 21. he karsien olie en luci-en , dit lijkt veel op de misdaden van bouta , ja jullie massamoordenaar en afgod heeft zijn beste maatje Roy Horp omgebracht en het laten doen dat deze zelfmoord had gepleegd hangend aan een stoel met een koord ,raar raar , aan een stoel he, paarse kontenlikkers van bouta he karsien olie en luci-en.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.