vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan vernielt uit boosheid apparatuur van predikanten langs de straat

Man vernielt uit boosheid apparatuur van predikanten langs de straat

-

Does Travel - naar Suriname

Een 30-jarige man was niet eens met wat een groep personen met een microfoon en geluidsbox aan het prediken was over God aan de Matheusweg te Pontbuiten. Hij heeft uit boosheid de microfoon en geluidsbox van de predikanten in Suriname vernield.

De groep personen predikte langs de straat over God, maar de verdachte vond dat de mensen valse dingen over God zeiden. Hij heeft toen uit boosheid de spullen vernield.

De benadeelden deden aangifte waarna de man maandag is aangehouden. Hij is na afstemming met het Surinaame Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

P.S.: Foto in het artikel is archieffoto van predikanten langs de straat.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

22 REACTIES
  1. Ai maar ze storen vreselijk hoor mek deng mang luku wang fasi nanga deng toe want als je stoort hoor je daar niet thuis. Huur een woning en preek daar…nonsens


    gemodereerd
  2. Man vernielt uit boosheid apparatuur van predikanten langs de straat.

    En natuurlijk krijgen wij een ARCHIEFFOTO voorgeschoteld bij het artikel.

    Misschien was deze BOZE MAN de voormalige NDP DNA lid en later minister van Sociale Zaken.
    De alom bekende VOORGANGER André Theodorus (André) Misiekaba.

    Want hij is helemaal niet GEK op de VALSE PREDIKERS.


    Maak melding
  3. Alleen de waarheid maakt je van streek, hij raakte van streek omdat hij niet wil geloven dat hij al die tijd voor de gek is gehouden door de priesters, dominees en pastor.


    Maak melding
  4. valse dingen over god zeiden??
    alles met betrekking tot god is vals, en fictief figuur gemaakt door de mens.
    nix echts aan.
    moet alleen maar lachen om al die zogenaamde gelovigen.
    leuke god heb je met al die narigheid in de wereld.
    een masochistisch figuur die aanbeden wordt….. doe je goed dan.


    Maak melding
  5. Voor deze intolerante godsdienstfanaat is het te hopen dat zijn ware god de rechter zo beinvloedt dat hij geen straf krijgt of op z’n minst de boete voor hem betaalt.


    Maak melding
  6. Fer,E , zou zo kunnen dat het die ndp-er misiekaba was , want zijn mond is toch gesnoerd of was het zijn holmaatje meyers , daar moesten zijn aanhangers toch geld storten op zijn rekening , en die gelovigen trapten er niet in , en nu ziet hij andere padjakers die zijn geld innen 😁😁.


    gemodereerd
  7. Dan heeft de boze man god ontmoet, want hij weet alle juistheid over god, dat is knap, daarom is hij boos, of kan je misschien toch zeggen dat hij ziek is, geloof van iemand is ongeacht wie het is, je moet gewoon respecteren, en vooral een land als Suriname is respecteren heel belangrijk,


    Maak melding
  8. Vandaag is het de nieuwjaars dag van de Hebreeuwse Israëlieten. De Passover, een Natie van de 12 stammen van Israël, die 2 opties hadden,
    1 de wetten volgen en zegeningen
    2 de wetten afwijzen en vervloekingen
    Aangezien een groot deel van de 12 stammen in Su wonen, en zij op de bodem van de samenleving zijn, is er maar 1 uitweg namelijk terug te keren naar de wetten en verordeningen die Yahoo, hun heeft gegeven. Vergeving is dan ook voor deze die de wil doen van hun vader en broeder de Messias.
    Door al de leugens die de overheersers ons overhielden, in de kerken, moskeeën etc, waarin wij verzeild in zijn geraakt, wordt het tijd om terug te keren naar de Natie waartoe wij behoren.
    Wij hebben vele kleuren maar zijn geen Afrikanen, wij zijn de kinderen van Israël
    En onze woongebied is Yeru Salem.


    Maak melding
  9. Deze zogenaamde predikanten moeten aangeleerd worden om hard te werken om dit land op te bouwen met sprookjesvertellers wordt Suriname nooit opgebouwd yere.


    gemodereerd
  10. Deze predikers zijn het slachtoffer verworden tot een zondebok van een persoon die de bron van zijn frustratie en agressie niet kan aanvechten. Dit soort frustraties en agressie zien we steeds vaker de afgelopen weken en maanden in de Surinaamse samenleving de kop opsteken. Deze man voelt zich vermoedelijk met zijn noden niet gerespecteerd en serieus genomen door het beleid van de machthebbers in het land. Zijn opgekropte woede en frustraties over het regeringsbeleid heeft hij nu op de predikers afgewenteld. Dit heeft ook voorkomen dat hij zijn agressie en frustraties op zijn gezin ging afwentelen. Het aantal verkeersovertredingen, moorden en zelfdodingen zijn het gevolg van de politiek die thans in het land wordt gevoerd.


    Maak melding
  11. Robgetverderie,

    Hij had het liever op je paarse afgod en zijn paarse demonen kunnen botvieren. Dan hadden ze om genade gevraagd en alle gestolen staatsgelden en eigendommen ingeleverd.


    Maak melding
  12. Quote;
    Het aantal verkeersovertredingen, moorden en zelfdodingen zijn het gevolg van de politiek die thans in het land wordt gevoerd. Unquote
    Dat is zo simpel dat het bijna dom is te noemen. Nee het is opruiend.

    Dit is de consequentie die de 16 zetel dragende burgers moeten ondergaan als gevolg v eerdere keuzes. Dit noemen ze levenslessen. Op de pof leven heeft gevolgen. Wie de les niet wil leren, dwz meegaan met de flow, zal tranen met tuiten huilen.

    Het is, wat het is, meneer robg.


    Maak melding
  13. Het is niet het geloof dat niet deugt.
    Maar mensen die het geloof misbruiken zo als opa D.
    Hierbij wil ik aan alle agnostisch atheïsten hier zeggen dat ze eerst goed moeten nadenken voor dat ze van alle soorten stommiteiten aan het uitkramen zijn.
    Geloof is altijd eerlijk en transparant.maar waar geloof je in. In het goede of in het slechte.
    Allen slechte mensen gebruikt het geloof om oorlog te voeren.

    De ISIS was het grootste voorbeeld van niet al te lang geleden.


    Maak melding
  14. Ad Rem: Je hebt gelijk, als je zegt dat het geloof altijd eerlijk en transparant is, geen enkele geloof is beter dan het andere ligt eraan waar je in gelooft, hoe je het interpreteert en hoe je in het leven staat.
    Ik ben afgestapt van het christendom en geloof alleen in mijn eigen kalebas.


    Maak melding
  15. robje g , jij geloofd maar in een afgod en dat is je baasje bouta , en je wilt elke dag als toetje zijn diarree opslurpen , vorig jaar was het nog paarse stront he robje , maar na zijn verlies met de verkiezingen, ging die dictator nog meer aan de drank en joints dan wordt het paarse diarree , dus geniet van die smeuri , je zult je er in verslikken en ben je mooi opgeruimd.


    Maak melding
  16. Bekeringen moeten verboden worden. Ze zijn nl monopolistisch: alleen islam en christendom bekeren. De wet moet worden aangepast en op bekeeractiviteiten moeten zware straffen volgen.


    Maak melding
  17. @ Jaichand
    100% met je eens
    Dan mogen we al de witte mensen vervolgen die de zwarte mensen tegen hun wil hebben bekeert tot een huichelachtig duivels geloof, en zelf door het leven gaan als Joden, Moslims en Christenen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES