Ashna middels messteken en wurging om het leven gebracht

12
Aangetroffen lijk is van vermiste 31-jarige Ashna
De 31-jarige Ashna Jagesar.

Een gerechtelijke lijkschouwing heeft vandaag uitgewezen dat Ashna Jagesar middels toegebrachte steekverwondingen en wurging om het leven is gebracht door haar vriend. Op het lichaam zijn meerdere steken toegebracht. De politie in Suriname heeft het mes nog niet gevonden.

De dag van haar verdwijning zou zij zijn gedood. Haar lijk lag sedert die dag in de goot nadat de vriend haar had vermoord en gedumpt. Als motief geeft de aangehouden moordverdachte aan dat hij uit jaloezie overging tot de daad. 

In eerste instantie ontkende de vriend iets met de vermissing van zijn vriendin en vondst van haar ontzielde lichaam te maken te hebben. Na flink aan de tand te zijn gevoeld, heeft hij de moord en het dumpen van het lijk toegegeven. Het onderzoek duurt voort.

12 REACTIES

 1. Let maar op. Voor de rechter trekt hij zn verklaring/ bekentenis in. Politie heeft hem met geweld verhoord.
  gemodereerd

 2. Mijn bloed kookt na het lezen hoe deze Ashna, om het leven is gebracht. Mijn handen jeuken om deze M.. wat te doen, maar heel langzaam en heel pijnlijk tot de dood erop volgt, wat een kanker hond zeg !

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. John dus als je jaloers bent dan moet je een oude lelijke vrouw nemen.
  Ik denk het niet hor.
  Want op een oude fiets moet je het leren.

  Ik bedoel echt fietsen jere.


  Maak melding

 4. Goed gezegd Jacko , dit soort gezwellen hebben geen respect voor een mensenleven en moeten vernietigd worden , zelfde als die massamoordenaar van de paarse partij.
  gemodereerd

 5. Aan de familie van asha en haar 2 kinderen heel veel sterkte. Hoop dat ook deze kinderen de nodige aandacht van een psycholoog mogen krijgen. Hij had ook de hand aan zichzelf kunnen slaan. Er wachten kennelijk vele jaloerse ketels je op in boma. Ik gun je als mens alles. Karma is a bitch


  Maak melding

 6. @ Kolibri

  Dat waardeer ik, maar als je mij helpt moet ik jou, als gewoonlijk ook moeten helpen.
  Dan ben ik bang dat Su binnen 3 jaar half leeg is, in NL gebeuren ook rare dingen die ook niet door de beugel kunnen ! Alléén bij het kijken naar de tv programma} opsporing verzocht, kookt mijn bloed al.{

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 7. CORNELIS ,
  ZAL ME NIET VERBAZEN , IK HEB WELEENS EERDER GEHOORD DAT DIT DE WERKWIJZE VAN DE WETSDIENAREN IN SURINAME IS . IK ZEG NIET DAT DEZE MENEER ONSCHULDIG IS(HIJ HEEFT IMMERS ZELF EEN VERKLARING AFGELEGD , MAAR HET IS VAKER GEBEURD DAT MEN ONDER DWANG EN MISHANDELING IS GEKOMEN TOT EEN BEKENTENIS EN DAT ZOU NIET MOGEN .

  ALSV HIJ VERANTWOORDELIJK IS VOOR DEZE DAAD , DAN ZAL HIJ MOET BOETEN !!!

  RUST IN VREDE ASHNA .

  STERKTE AAN HAAR FAMILIE , MOGE GOD JULLIE KRACHT GEVEN BIJ HET VERWERKEN VAN DIT GROOT VERDRIET .
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.