Zorgpunten Jamarkanaal in kaart gebracht

3
Zorgpunten Jamarkanaal in kaart gebracht

De zorgpunten van het Jamarkanaal die al geruime tijd voor ongerief zorgen zijn in kaart gebracht. Vrijdag heeft een delegatie van LBB, Natuurbeheer en de Bestuursdienst van Nickerie zich op weg naar het Bigi Pan-gebied ter plaatse georienteerd. Op uitnodiging van de verschillende diensten in Suriname maakte ook districtscommissaris (dc) Senrita Gobardhan deel uit van de delegatie.

De vele omgevallen boomstammen en takken die verwijderd moeten worden en de breuk bij de sleephelling genieten prioriteit. Vanwege de breuk bij de sleephelling stroomt het kanaalwater terug naar de Nickerierivier met alle gevolgen van dien. Met OW en LVV regio West zal nagegaan worden hoe het geheel het best aangepakt kan worden.

De delegatie bestond naast de dc verder ook uit het hoofd van LBB, H.Esajas, coördinator Natuurbeheer, C.Sakimin, onderdirecteur Bosbeheer, R.CAIRO, onderdirecteur Financieel Beheer, M.Finkie en assistent projectcoördinator V.Esajas.

3 REACTIES

 1. Goed werk. Hopelijk wordt alles nu goed bijgehouden.
  Elke week controle zodat dit probleem zich niet meer voordoet.
  gemodereerd

 2. Een goed oog ziet op de foto dat de werkzaamheden reeds zijn gestart. De vorige regering dronk een glas, deed een plas, beloofde het volk wan lo ka”s maar alle rotzooi bleef zoals het was.
  gemodereerd

 3. Boesskowtoe heel goed opgemerkt , de vorige regering deed niets aan onderhoud , en nu moet deze regering het oplossen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.