Man slaat vrouw bewusteloos met baksteen na ruzie over auto

15
politie-ambulance-in-de-avond-op-plaats-delict

In Suriname is een man na een ruzie met zijn vrouw over een auto, zo boos geworden dat hij haar met een baksteen op het hoofd heeft geslagen. Zij liep hierdoor letsel op en raakte bewusteloos. De vrouw moest met de ambulance worden vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De man ging na het bedreigen en slaan van de vrouw ervandoor met haar wagen. Hij vindt dat het voertuig van hem is, maar de vrouw beweert het tegendeel. De verdachte kocht de wagen toen zijn broer geld voor hem had gestuurd.

Hij heeft geen rijbewijs waardoor de auto op naam van de vrouw was gekocht. Zij wil hem de auto echter niet meer geven, waardoor hij boos werd en haar heeft geslagen met de baksteen. De agressieveling had ook gedreigd haar woning in brand te steken.

De politie heeft de verdachte zaterdagavond aan de Coesewijnestraat aangehouden en na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

15 REACTIES

 1. Zie hier hoe materialistisch velen van ons zijn geworden. Zelf heb je als man geen geld en ook geen rijbewijs. Je teert op de familierijkdom van de vrouw. Om haar vervolgens zo te behandelen. Vrouw als je weer bij bewust zijn bent, pak je spullen en vertrek bij dat beest ! Hij is jou niet waard.


  Maak melding

 2. De bedel mentaliteit van Surinamers komt weer naar boven.Ieder keer geld vragen aan families uit Nederland en hun erbij flink uitschelden en beroven.


  Maak melding

 3. Zou gek zijn als de braziliaanse of guyanese openbare ministerie met de zaak zou bemoeien. Logica is ver te zoeken in de surinaamse pers wereld.


  Maak melding

 4. Hij heeft geen rijbewijs maar zal en moet een auto rijden. Zij broer heeft hem geld gestuurd en wat doet deze ezel een auto kopen. Rara waar geen hersenen in zitten kun je ook geen wonderen verwachten. Ook wil hij haar huis in brand steken. Deze vrouw als zij ook verstandig was geweest had zij de KPS direct geïnformeerd over de aankoop van de auto. Maar hebzucht kan je je leven kosten. Hopelijk heeft zij nu een lesje geleerd en mag ze blij zijn dat ze nog leeft. Hoop dat ze goed hersteld en geen blijvend letsel aan over houdt. Deze moordenaar voor goed de bak.in en de auto in beslag nemen.
  gemodereerd

 5. En zo rijden er nog honderden of duizenden met een auto die is gekocht met andermans geld en overgeschreven op weer andermans naam. Er zijn ook gevallen waarbij het gaat om fictieve/niet bestaande personen en valse adressen.

  Veel succes met boetes uitschrijven en de daders achterhalen…


  Maak melding

 6. Het wordt nu tijd dat deze regering zich laat zien en horen. Ik pleit ervoor om landelijke campagnes te voeren en dat het nu eens afgelopen moet zijn om vrouwen zo te mishandelen. Genoeg is Genoeg !


  Maak melding

 7. Deze slapjanus met zijn baksteen.
  Een oplossing voor hem is in een zak met bakstenen stoppen en dan van de bosjebrug afdonderen.
  gemodereerd

 8. Begrijpend lezen!

  ‘De verdachte kocht de wagen toen zijn broer geld voor hem had gestuurd.’

  Wat is zijn fout:
  -Geld lenen en investeren in een auto terwijl hij geen rijbewijs heeft.
  -In goed vertrouwen een ander persoon als chauffeur/ auto bezitter etc. Volgens afspraak.
  -Maar het is bij mevrouw naar der kop gestegen, vandaar dat deze even bijgesteld moest worden met een traumatische baksteen ervaring.

  Dit verhaal heeft 2 kanten.
  Ondanks het feit wat mevr. is overkomen
  Alleen de Vice-president geeft gratis auto’s anno 2021.

  Sari Tori.


  Maak melding

 9. Rimboe gedrag. Vrouwen/moeders en kinderen in Suriname hebben een zwaar leven met zulke figuren. Ben bang dat dit nooit zal veranderen, want dit soort figuren is net onkruid. Als een het loodje legt worden er verderop weer 10 geboren. Ze groeien op onder traumatische omstandigheden en op jonge leeftijd vertonen ze al crimineel gedag. Als ze later een partner hebben, krijgt zij dezelfde behandeling die moeder van vader kreeg.
  Dat is pas sarie torie….


  Maak melding

 10. @Panja Go, je hebt het gebeuren goed door gelezen. Chapeau. Inderdaad heeft het verhaal 2 kanten. Ben ik helemaal met je eens. De vrouw is ook lastig. Hebzucht van haar. Maar…..? De man heeft geen recht haar dit aan te doen. Afblijven van iemand anders lijf. Bovendien, aardse goederen. Ai baja, sommige mannen in Suriname zijn gewelddadig geworden.
  gemodereerd

 11. Nou ik snap het ook niet want de auto is gewoon van de man dus wat wil deze vrouw nou ?
  gemodereerd

 12. AD REM , een 6 duim steen is genoeg , om zijn nek vastbinden en dan plons , die komt nooit meer boven.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.