dinsdag, april 16, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBestuurder Toyota Mark X rijdt auto in goot

Bestuurder Toyota Mark X rijdt auto in goot

-

Does Travel - naar Suriname

Zondagavond kwam deze Mark X door nog onbekende oorzaak in een goot terecht. Dit gebeurde rond 21.00u op de kruising van de Akarai- en Magneetrotsstraat in Wintiwai. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Het voertuig werd in opdracht van de politie van Latour naar de berging gesleept. Het was ter plaatse niet duidelijk of de bestuurder over een geldig rijbewijs beschikte.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
 1. Vraag mij af of WTK het zo belangrijk vindt om de kleinste verkeersongevallen en aanrijdingen in Su te vermelden Zelfs als een zijspiegel word beschadigd word het geplaatst En de reacties zijn niet mals Één ding staat vast zolang er voertuigen in het verkeer deelnemen zullen er aanrijdingen plaats vinden en dat is in elk land zo Punt uit


  Maak melding
 2. Ja Obama in elk land vinden er dagelijks aanrijdingen plaats maar in SU is het 1000 per dag voor zo een klein land. Omdat SOMMIGE Surinamers hun oren ook hard zijn.


  Maak melding
 3. Of die man een rijbewijs heeft of niet, doet er niet ter zake. Zijn auto is het sloot terecht gekomen, merk van de auto is ook niet belangrijk.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Latour posse en het zijn ook allemaal witte Mark X.
  Zal dat het zijn???
  Of komt het doordat er statistiek meer Mark X in Suriname rijden dan andere merken/ typen voertuig.


  Maak melding
 5. Jane de Wit overdrijven is ook een vak he 1000per dag Ik zit elk jaar in het Dominicaanse republiek Ga eens daar naar toe denk dat je het niet 1week volhoud in het verkeer Daar rijden echt gekken Vraag het maar een ieder die daar is geweest aanrijdingen worden met vuurwapens beslecht Verkeersregels nooit van gehoord En Kodjo de lulzak ben jij zelf


  Maak melding
 6. Kodjo jij bent de grootste lul Wat Obama zei klopt als een bus Noem mij eens een land zoder aanrijdingen Ik durf niet in sommige Afrikaanse landen te rijden 10 keer erger dan Su


  gemodereerd
 7. Alle auto’s van het merk Mark X mogen gratis en voor niets in de trens worden geparkeerd of rechtstreeks naar de scroothoop ermee. Oude roestbakken uit Japan…weg ermee.


  Maak melding
 8. Japaners zyn dankzij surinamers te weten gekomen dat z een fout hebben gemaakt.naast alle luxemoesten z ook een buitenboordmotor construeren in elke markX.ry tevens vaartuig.de goten en kreken in suriname hebben het te verduren met die markX baja.en de meeste bestuurders na blakamang enof boesnegre(djoekas).j kan z ook nergens kwalijk nemen.z zyn 95% van hun leven met boot bekend.zodra de shie water na varen de wang go varen kba.hahahahahahaaaaa


  gemodereerd
 9. @ Ksaba

  Waarom speciaal de bestuurder van dat type auto,s , ben je jaloers ???? Voor mij het volgende categorie bestuurders die de pijp uit kunnen gaan. Zonder rijbewijs rijden, hard rijders, dronken bestuurders, en degene die een gestolen rijdt en daarna stript.

  sari tori
  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES