Bejaarde Fransman tijdens lockdown beroofd in woning

8
politie auto suriname op straat in actie

Een 70-jarige Fransman is zondagochtend tussen 03.00 en 04.00 uur in een pand aan de Maystraat in Suriname beroofd.

Drie rovers drongen het pand binnen en bedreigden de bejaarde met een vuistvuurwapen. Zij maakten 760 euro, SRD 4.600, een televisie, een Frans paspoort, een paar gympies, een laptop, een mobiele telefoon en andere spullen buit.

De politie ging na de melding naar de plaats voor een onderzoek. De rovers zijn nog voortvluchtig. Er wordt gewerkt aan hun opsporing en aanhouding.
 

8 REACTIES

 1. Het wordt met de dag erger en erger in Su, ik vind dat de regering iets harder moet gaan optreden, tegen deze MPP figuren. Alle misdadigers in het openbaar vernederen
  en daarna, publiekelijk terechtstellen. ongeacht leeftijd en etniciteit. Ik weet niet of dit extreme kolére zooi, het gevolg is van 10 jaar waanbeleid van Bouta is. Desalnietemin
  het roven en moorden, moet keihard aangepakt worden. Lanceer een nwe wet, mensen die niet volgens de protocol leven, gewoon elimineren.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. De rovers.brood geven om te eten elke dag , ons belasting wordt vergooid om deze schoften te voeden. Tegen de moordlustigen de doodstraf toepassen. Ze leven in weelde terwijl ze anderen hebben vermoord. De grootste loopt nog vrij rond, wat een voorbeeld voor ‘ t land.
  gemodereerd

 3. Rovers.Inbraken. Dit wordt meer regelmaat dan toevalligheid. De agenten zijn heel laks.doen vaak geen onderzoek.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.