Man die vrouw te hulp schoot bij roofoverval beschoten

10
politie-ambulance-suriname
Archieffoto: Politie en ambulance in Suriname

Een man die zondag tijdens een overval voor een winkel in het politieressort Latour een vrouw te hulp schoot, is beschoten. Hij liep twee schotverwondingen aan zijn heupen op.

Hij ging in eerste instantie per eigen gelegenheid voor medische behandeling, maar stopte bij het politiebureau Flora. Toen werd een ambulance voor hem ingeschakeld door de politie. De man is afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp in Suriname.

De man is beschoten voor een winkel op de kruising van de Hira- en Nieuw Weergevondenweg. Hij schoot een vrouw te hulp die werd overvallen door twee mannen die schoten losten.

De rovers maakten SRD 5000 van de vrouw buit, maar zij liep geen verwondingen op. De Surinaamse politie is bezig met het onderzoek.
 
 

10 REACTIES

 1. Weer zo een laffe daad!
  Arme man beschoten omdat hij een ander te hulp schoot….ik hoop dat je snel geneest en geen blijvend letsel aan overhoudt. Ik bid voor jou!
  Deze tering rovers moeten worden afgemaakt.


  Maak melding

 2. Het wordt tijd dat lontoe édé A Moksie alésie stappen gaat ondernemen om zijn abanie soort genoten gaat aanpakken! Als Su deze soort gespuis opruimt dan is Su binnen 3 jaar verlost van deze soort vervloekte imbecielen. Gevangenisstraf helpt niet meer, en het kost duur voor de overheid, en de belasting betalers. Allemaal naar het slachthuis brengen beide armen amputeren en daarna in het stuwmeer dumpen. Het liefst laten vermalen voor hondenvoer, hebben de straat honden in Su ook wat te eten. Hopelijk worden ze niet ziek van deze parasieten.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 3. Deze man zal zeker door God worden genezen en volop zegen krygen van de almachtige
  gemodereerd

 4. Dit bedoel ik he. Iedere dag weer berovingen, verkrachtingen, oplichters, aanrijdingen, moorden, mishandelingen etc bij de vleet. Ik snap ook niet dat mevrouw met zoveel contant geld op zak loopt. Alsof deze abanjies geld bij haar roken. De man die haar te hulp schoot is een held. Van harte beterschap meneer.
  Kenneth Amoksi handelen nu, voor het erger wordt want ik vind je slap.


  Maak melding

 5. Deze djoekaaas kunnen beter in het binnenland blijven ,want ze kunnen zich niet aanpassen aan het stadsleven.99.5% van alle misdrijven worden door hun gepleegd.
  Dit schrikt toeristen en investeerders af.In de slaven tijd hebben ze niets geleerd,ze waren toen weggevlucht.


  Maak melding

 6. Het zou goed zijn als deze man beloond wordt voor zijn heldendaad. Firstlady, u heeft weer een moedige burger die in het zonnetje moet worden gezet!
  Amoksi,… kom met je luie reet uit die stoel en pak de misdaad aan! Je laat tot nog toe weinig zien. Dat staat gelijk aan een bewijs van onvermogen.
  ZE Chan, het wordt de hoogste tijd dat u ingrijpt en deze minister vervangt. Als het zo doorgaat, zullen SuriNeds wegblijven uit vrees voor de onveilige situatie in Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.